Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

18/08/2014

De Australische actrice en radiopresentatrice Kate Ritchie – bij ons vooral bekend dankzij Home and Away – is zondag bevallen van haar eerste kindje.

Actrice Kate Ritchie uit Home and Away is zwanger

Het nieuws werd gedeeld op Facebook: ‘We hebben vannacht ons prachtige, kleine meisje welkom mogen heten. Ze doet het uitstekend, net als mama. We vinden haar gewoonweg perfect en zijn dolgelukkig’

De 36-jarige Kate was vrijdagavond trouwens nog gewoon aan het werk als presentatrice van een programma op radiostation Nova.

De naam van de baby is voorlopig nog niet bekendgemaakt.

GETROUWD MET STUART WEBB

Kate Richie is sinds 2010 getrouwd met Stuart Webb, een voormalig rugby-speler die ondertussen een carrière als chefkok uitgebouwd heeft.

In januari doken er al geruchten op over een eventuele zwangerschap, maar die werden toen niet bevestigd. Nu Kate voorbij de mijlpaal van de eerste 3 maanden zwangerschap is, kwam de officiële bevestiging dus wel.

SALLY IN HOME AND AWAY

Trouwe kijkers van de VTM-reeks ‘Home and Away’ kennen Kate Ritchie als Sally. Ze vertolkte die rol sinds de start van de reeks gedurende zowat 20 jaar, maar besloot vijf jaar geleden om de reeks te verlaten. In 2013 maakte ze opnieuw haar opwachting in Summer Bay…

BEKIJK HOME AND AWAY ONLINE

>> KLIK HIER EN BEKIJK ‘HOME AND AWAY’ ONLINE

Foto: Facebook