Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya

11/08/2015

Al 25 jaar lang is de Australische reeks Home and Away een vaste waarde op het Vlaamse televisiescherm.

Foto: Stephen Peacocke (Brax) in aflevering 6148 van Home and Away op VTM.

Na een korte zomerstop kunnen de vele fans zich binnenkort opnieuw laten meeslepen door de gebeurtenissen in het kuststadje Summer Bay. Vanaf maandag 24 augustus 2015 keert Home and Away terug en krijgt de reeks een vaste stek in primetime bij Vitaya.

“De keuze om Home and Away een vaste plaats in het Vitaya-schema te geven is evident”, licht programmadirecteur Ricus Jansegers toe. “Home and Away blijft bijzonder populair en de doelgroep van de reeks matcht perfect met die van de zender. Home and Away krijgt bij Vitaya bovendien een belangrijke plaats in primetime.”

Van maandag 24 augustus t.e.m. vrijdag 28 augustus 2015 frist Vitaya het geheugen van de fans nog even op met een herhaling van de laatste uitzendweek die bij VTM te zien was. Vanaf maandag 31 augustus volgen nagelnieuwe afleveringen. Ontluikende liefdes en relatieperikelen, romantiek en suspense, vriendschappen en rivaliteit, maar ook zon, zee, strand en stoere hunks… vanaf 24 augustus 2015 zomert het elke weekdag bij Vitaya.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6146

De advocaat van Brax hoopt dat hij Sam als een ongeloofwaardige getuige kan afschilderen. Maar zal zijn plan werken? Nate krijgt de scheidingspapieren van Sophie. Spencer en Evie bedenken het perfecte idee om geld in te zamelen voor Maddy.

AFLEVERING 6147

De advocaat van Brax probeert de dossiers van de politie te pakken te krijgen om te bewijzen dat Sam een motief had om Dean te vermoorden. Spencer is een beetje te enthousiast over de inzamelingsactie en hij spijbelt. Phoebes stalker Ryan breekt bij haar in terwijl iedereen in de rechtbank is.

AFLEVERING 6148

Ricky is woest op Ash omdat hij het geld bij Angelo’s heeft verstopt. Brax bekent de moord op Dean om te verhinderen dat Ash naar de gevangenis moet. Hannah probeert allen recht te staan, maar dat loopt niet goed af. Oscar weet niet goed hoe hij met Maddy’s ziekte om moet gaan.

AFLEVERING 6149

Andy wacht de hele dag aan de deur van Hannahs slaapkamer en weigert weg te gaan tot ze met hem wil spreken. Sasha brengt het weekend met Matt door. Maddy beslist om terug naar school te gaan, ondanks haar ziekte. VJ keert terug naar Summer Bay, met Zac.

AFLEVERING 6150

Sasha spendeert de nacht met Matt in de diner. De volgende dag echter, loopt het fout. Ryan breekt weer in bij Phoebe en valt haar aan. Roo vertelt Zac dat Maddy terug naar school wil gaan. Nadat VJ met Jett op de vuist gaat, beseffen Zac en John dat de jongen een gezonde uitlaatklep nodig heeft om zijn verdriet te verwerken.

BEKIJK HOME AND AWAY ONLINE

>> KLIK HIER EN BEKIJK ‘HOME AND AWAY’ ONLINE

LEES OOK

‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Meer informatie krijg je via vitaya.be

Foto: Stephen Peacocke (Brax) in aflevering 6148 van Home and Away op VTM (c) MEDIALAAN