Home and Away neemt zomerstop bij VTM

14/05/2015

Nog tot en met vrijdag 22 mei kun je elke weekdag om 17.15 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op VTM. Daarna moet je de gebeurtenissen in Summer Bay tijdelijk missen.

Foto: Johnny Ruffo (Chris) en Andrew Morley (Spencer) in aflevering 6073 van Home and Away op 04/02/2015 bij VTM

Want VTM last een zomerstop in.

MAANDAG 18 MEI 2015

De advocaat van Brax hoopt dat hij Sam als een ongeloofwaardige getuige kan afschilderen. Maar zal zijn plan werken? Nate krijgt de scheidingspapieren van Sophie. Spencer en Evie bedenken het perfecte idee om geld in te zamelen voor Maddy.

DINSDAG 19 MEI 2015

De advocaat van Brax probeert de dossiers van de politie te pakken te krijgen om te bewijzen dat Sam een motief had om Dean te vermoorden. Spencer is een beetje te enthousiast over de inzamelingsactie en hij spijbelt. Phoebes stalker Ryan breekt bij haar in terwijl iedereen in de rechtbank is.

WOENSDAG 20 MEI 2015

Ricky is woest op Ash omdat hij het geld bij Angelo’s heeft verstopt. Brax bekent de moord op Dean om te verhinderen dat Ash naar de gevangenis moet. Hannah probeert allen recht te staan, maar dat loopt niet goed af. Oscar weet niet goed hoe hij met Maddy’s ziekte om moet gaan.

DONDERDAG 21 MEI 2015

Andy wacht de hele dag aan de deur van Hannahs slaapkamer en weigert weg te gaan tot ze met hem wil spreken. Sasha brengt het weekend met Matt door. Maddy beslist om terug naar school te gaan, ondanks haar ziekte. VJ keert terug naar Summer Bay, met Zac.

VRIJDAG 22 MEI 2015

Sasha spendeert de nacht met Matt in de diner. De volgende dag echter, loopt het fout. Ryan breekt weer in bij Phoebe en valt haar aan. Roo vertelt Zac dat Maddy terug naar school wil gaan. Nadat VJ met Jett op de vuist gaat, beseffen Zac en John dat de jongen een gezonde uitlaatklep nodig heeft om zijn verdriet te verwerken.

BEKIJK HOME AND AWAY ONLINE

>> KLIK HIER EN BEKIJK ‘HOME AND AWAY’ ONLINE

LEES OOK

Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Archieffoto: Johnny Ruffo (Chris) en Andrew Morley (Spencer) in aflevering 6073 van Home and Away bij VTM (c) MEDIALAAN