Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya

29/06/2016

Nog tot en met vrijdag 1 juli kun je elke weekdag om 19.35 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Daarna moet je de gebeurtenissen in Summer Bay tijdelijk missen.

Foto: Raechelle Banno (Olivia), Marlo Kelly (Skye) en Scott Lee (Hunter) in aflevering 6370 van Home and Away op Vitaya.

Want Vitaya last een zomerstop in. Ook in Australië loopt de reeks niet het hele jaar, en zonder stop zou Vitaya uiteindelijk zonder beschikbare afleveringen vallen.

We zetten nog even op een rij wat je tijdens de drie laatste afleveringen voor de zomerstop mag verwachten…

WOENSDAG 29 JUNI – AFLEVERING 6368

Chris vindt Hannah op de grond en belt de ambulance. Terwijl Leah, Evie en Oscar zich klaarmaken voor het feest, krijgen ze het nieuws van Hannah te horen. Josh komt niet verkleed aan op het feest waardoor Evie twijfelt over hun date. Kat krijgt een brief van haar verzekeringsmaatschappij. Dylan probeert over het verleden te praten met Kat.

DONDERDAG 30 JUNI – AFLEVERING 6369

Kyle zoekt een nieuwe huurder voor zijn appartement. VJ probeert met Hunter te praten over de brandstichting. Skye is nog steeds te gast bij Irene. Hunter en Skye ontdekken dat ze iets gemeen hebben. Kat en Dylan vinden bij Kyle thuis bewijsmateriaal betreffende de zaak van Charlotte.

VRIJDAG 01 JULI – AFLEVERING 6370

Kyle doet zijn verhaal over Charlotte aan Dylan en Kat. Olivia en Skye kunnen het terug beter met elkaar vinden. Leah vraagt zich af of Zac Hunter ooit zal kunnen vergeven. Andy en Ash hebben grootse plannen. Phoebe krijgt twee nieuwe studenten in haar muziekles.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6361

Ricky’s wereld staat op zijn kop door Brax’s onverwachtse terugkeer. Ze kan niet geloven dat hij vijf jaar lang gelogen heeft om haar te beschermen. Brax probeert zich te verontschuldigen, maar ze weigert. Ondanks Ricky’s verloving met Nate, probeert Brax haar toch terug te winnen. Voor wie zal Ricky kiezen?

AFLEVERING 6362

Ricky wil Brax’s terugkeer verzwijgen voor Nate. Wanneer Ricky thuis afspreekt met Brax, smelt haar hart als ze hem samen met Casey ziet. Brax vertelt Kyle dat hij weer zal verdwijnen. Ash vraagt zich af waarom Phoebe hem negeert. Dylan vertelt Billie dat hij haar en Ash verdenkt van de moord op Charlotte.

AFLEVERING 6363

Phoebe voelt zich schuldig wanneer ze hoort dat Ash is opgepakt. Kat belooft dat ze Ash’ onschuld zal bewijzen. Phoebe maakt een grote beslissing over haar relatie met Ash. Andy raakt gewond tijdens het surfen. Hannah is onzeker over haar gevoelens voor Andy, maar niet voor lang.

AFLEVERING 6364

Na Andy beseft Hannah wat haar tegenhield om van Chris te houden. Zou hij dan toch de ware zijn? Roo en Maddy starten met de verhuis, al begint Roo te twijfelen aan haar keuze. Evie en Oscar gaan naar het strand om hun problemen te vergeten. Wanneer Evie zich insmeert, voelt ze iets raars. Skye moet eerlijk zijn tegen John. John krijgt slecht nieuws te horen. Nate heeft tijd voor zichzelf nodig.

AFLEVERING 6365

Roo wil huisregels opstellen, maar dat verloopt niet gemakkelijk. Skye maakt zich zorgen om John. Leah en Zac proberen Evie gerust te stellen en brengen haar naar het ziekenhuis. Terwijl John weg is, verblijft Skye bij Irene. Hunter mijdt Leah en de Macguires nog steeds na zijn onthulling. Chris richt zichzelf op de online datingsite Smouldr.

LEES OOK

Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Raechelle Banno (Olivia), Marlo Kelly (Skye) en Scott Lee (Hunter) in aflevering 6370 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN