Lastminute-aanbiedingen bij Mantra Hotels & Resorts in Western Australia

23/08/2015

Mantra Hotels and Resorts heeft een aantal interessante lastminute-aanbiedingen. We bekijken ze deelstaat per deelstaat, en starten doen we in Western Australia.

Foto: Algemeen beeld Mantra on Murray

WESTERN AUSTRALIA

PERTH: MANTRA ON MURRAY

Zin om een weekendje door te brengen in een bruisende stad? Dan kun je een kamer in studiostijl boeken in Mantra on Murray in het centrum van Perth. Het is dé perfecte stad voor liefhebbers van lekker eten, maar ook voor mensen die graag shoppen of zich graag ontspannen. In september organiseren ze er trouwens het Kings Park Festival. Het is zeker de moeite om daar even een bezoek aan te brengen. Het grote park aan de westkant van het stadscentrum bruist dan van de activiteiten, met muziekoptredens, tentoonstellingen in openlucht, maar ook geleide wandelingen en andere activiteiten voor het hele gezin. En daarbovenop komen natuurliefhebbers nog extra aan hun trekken, want het ‘floral fiesta’ zet de prachtige wilde bloemen van Western Australia in de kijker, en een bezoek aan de State Botanic Garden mag zeker niet vergeten worden.

Om volop te genieten van zo’n weekend, kun je best opteren voor een Weekend Escapes-pakket. Van vrijdag tot zondag geniet je van een gratis fles wijn bij aankomst, een ruim buffetontbijt, en late checkout. En dat alles in een Queen Studio vanaf 159 AUD per nacht, of een King Studio vanaf 169 AUD.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Surf naar www.mantra.com.au/murray voor alle details en voorwaarden van dit aanbod.

LEES OOK ANDERE BERICHTEN OVER HOTELKETEN MANTRA

Lastminute-aanbiedingen bij Mantra Hotels & Resorts in Queensland
Lastminute-aanbiedingen bij Mantra Hotels & Resorts in Victoria
Hotelketen Mantra klaar voor drukke maand januari in Brisbane
Hotelketen Mantra klaar voor drukke maand oktober in Brisbane
Hotelketen Mantra klaar voor drukke maand september in Brisbane
Hotelketens Mantra en BreakFree klaar voor drukke maanden in Brisbane

Foto: Algemeen beeld Mantra on Murray (c) www.mantra.com.au/murray