Maak kennis met de kamers van het Peppers Kings Square Hotel

06/09/2016

In oktober opent Peppers Kings Square Hotel, de nieuwe telg van de hotelgroep Mantra, de deuren in Perth in deelstaat Western Australia.

Foto: Een Peppers King Room in het Peppers Kings Square Hotel.

Vandaag heeft de hotelgroep alvast een tip van de sluier opgelicht over de inrichting van het hotel en heeft onthuld hoe de kamers er zullen uitzien.

Het nieuwe hotel is gelegen in de levendige wijk Shafto Lane en pakt uit met een erg hedendaagse stijl voor de inrichting. Bij het uitwerken van de look van de kamers speelde ook de Swan River een belangrijke rol.

Wat onmiddellijk opvalt is de vloerbekleding. Die zorgt meteen voor flink wat karakter in de kamer. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van grote kunstwerken om de nodige dynamiek aan de kamers te geven.

In combinatie met lokale invloeden, hebben de nieuwe gastenkamers een esthetische uitstraling gekregen, waarbij de nadruk toch ligt op een functionele, comfortabele én stijlvolle inrichting.

De kamers werden ontworpen door architectenbureau Project Tourism International, en volgens manager Chris McIntosh maakt de inrichting duidelijk dat het hotel erg veel belang hecht aan kwaliteit.

‘De opening van Peppers Kings Square Hotel luidt de komst in van het Peppers-merk naar Western Australia. Het hotel brengt de unieke stijl van Peppers en de gekende gastvrijheid samen in een boetiekhotel in het centrum van Perth’, aldus McIntosh.

Het hotel zal beschikken over 119 kamers, een restaurant, een espresso bar, ontspanningsruimtes en gemeenschappelijke ruimtes. De bouw ligt volledig op schema, en zou tegen midden oktober afgerond moeten zijn.

Volgens Bob East, CEO van de Mantra Group, is het Peppers Kings Square Hotel het eerste Peppers-hotel in Western Australia, en wordt het in die deelstaat een broertje van 5 andere hotels van de Mantra-keten. Die liggen in Perth, Geraldton, Bunbury en Broome.’

OPENINGSAANBOD

Om de opening van het Peppers Kings Square Hotel te vieren, pakken ze uit met een speciaal openingstarief. Voor 159 AUD kun je een nacht doorbrengen in een tweepersoonskamer (van vrijdag tot zondag), en krijgen jullie er allebei een ontbijt en een welkomstdrankje bovenop. Dit aanbod kan geboekt worden tot 19 oktober 2016 en is geldig voor overnachtingen van 19 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017.

MEER INFORMATIE

Surf naar www.peppers.com.au/kings-square voor meer informatie

Foto: een Peppers King Room in het Peppers Kings Square Hotel (c) Peppers

>> KLIK HIER EN BEKIJK EEN UITGEBREID FOTOVERSLAG VIA ONZE FACEBOOK-PAGINA