Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours

25/11/2014

Volgend jaar viert Neighbours, de Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough, de 30ste verjaardag. En ook Nina zal erbij zijn.

Archieffoto: De cast van Neighbours in 2002 / 2003.

De rol van Nina Tucker werd vertolkt door Delta Goodrem. Net zoals een aantal van haar voormalige collega’s kon ze een mooie muziekcarrière uitbouwen na haar acteerperiode in Neighbours. Maar om de verjaardag van de reeks te vieren, trekt ze toch (eventjes) opnieuw naar de televisiestudio’s.

Meer zelfs: die opnames zijn al volop bezig en het populaire buurmeisje Nina zal gedurende 3 afleveringen te zien zijn. Daarnaast werkt ze ook mee aan een documentaire die gemaakt wordt over de reeks.

Het personage van Nina Tucker was in Australië voor het eerst te zien in de reeks in juni 2002. Terwijl ze aan de slag was, werd ze getroffen door de ziekte van Hodgkin. Daardoor moest ze tijdelijk de reeks verlaten. Ze was niet te zien, maar in 2004 kon ze opnieuw haar opwachting maken. Ze kon toen haar verhaallijn afronden.

Producer Jason Herbison van Neighbours heeft aan Australische media alvast laten verstaan dat Nina tijdens haar comeback-afleveringen ook voor een muzikale noot zal zorgen.

Delta Goodrem liet alvast via Twitter weten dat ze erg uitkijkt naar haar terugkeer in Neighbours: ‘Ik ben zo blij dat ik een gastoptreden mag verzorgen als Nina Tucker in een speciale aflevering van Neighbours: ‘Nina Tucker keert terug naar Erinsborough!! Let op Ramsay Street, Nina is terug!!’

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Archieffoto: De cast van Neighbours in 2002 / 2003. (c) twitter.com/DeltaGoodrem