Qantas Domestic Business Lounge opent de deuren in Perth

26/08/2015

Passagiers van luchtvaartmaatschappij Qantas die het vliegtuig nemen in Perth, kunnen voortaan terecht in de gloednieuwe Qantas Domestic Business Lounge.

Foto: Qantas Domestic Business Lounge opent de deuren in Perth.

Deze lounge is veel lichter en vooruitstrevender dan de oude lounge. De capaciteit is toegenomen met zo’n 50% en biedt plaats aan meer dan 350 passagiers. De hele lounge is ingedeeld in afzonderlijke sectoren, bedoeld om te eten, te werken of te ontspannen.

LINK MET PERTH & WESTERN AUSTRALIA

De Business Lounge werd ontworpen door Woods Bagot, en bij het design werd rekening gehouden met een aantal specifieke kenmerken van het landschap van Western Australia. Zo werden elementen in terracotta en metaal gebruikt. Zij verwijzen naar de bodem in de deelstaat die erg rijk is aan mineralen.

Het kleurenpalet zit dan weer vol verwijzingen naar Margaret River, Matilda Bay, Wave Rock en Broome.

Andrew David, CEO van Qantas Domestic, liet tijdens de openingsceremonie verstaan dat hij erg opgetogen was met deze nieuwe Perth Domestic Business Lounge. Reizigers zullen er kunnen genieten van een unieke dienstverlening, een luxueus design en lekker eten en drinken.

‘Deze lounge zet een nieuwe standaard voor zakenreizen. Ze is meteen ook een voorloper van hoe onze nieuwe Qantas Business Lounges in de toekomst er zullen uitzien’, aldus Andrew David. ‘We hebben de lounge dusdanig ontworpen dat ze perfect geschikt is voor het overgrote deel van onze vaste reizigers in Western Australia. De lounge zorgt voor een perfecte mix tussen business, ontspanning en snelle verplaatsingen. Je kunt er werken, maar ook ontspannen en zelfs een beetje (sportief) inspannen, mensen leren kennen en heerlijk eten. En dat eten kan in groep of lekker privé.’

De lounge is toegankelijk voor Business class-klanten van Qantas en voor leden van het Frequent Flyer-programma van de maatschappij met Platinum en Platinum One-status.

LEES OOK

Qantas bestelt 8 Boeing 787-9 Dreamliners
Qantas voert aantal internationale vluchten flink op
Qantas vliegt voortaan 2x per dag richting Japan
Qantas vliegt opnieuw tussen Sydney en de Sunshine Coast
Qantas neemt je mee naar het Great Barrier Reef
Meer keuze en grotere maaltijden bij Qantas
Qantas viert verjaardag kangoeroe-logo met retro uitvoering
Qantas breidt lounge capaciteit in Perth verder uit

PRAKTISCHE INFORMATIE

Meer informatie kun je vinden via qantas.com.au

Foto: Qantas

>> KLIK HIER EN BEKIJK EEN UITGEBREID FOTOVERSLAG VIA ONZE FACEBOOK-PAGINA