Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

30/09/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Rebekah Elmaloglou als Terese Willis en Kate Kendall als Lauren Turner in Neighbours

MAANDAG 03 OKTOBER – AFLEVERING 7234

Terese en Brad nemen de tijd om met Piper te praten en slagen erin om tot haar door te dringen. Een opkikker voor Terese, maar wanneer Brad begint over de praktische kant van hun scheiding, belandt ze meteen weer met beide voeten op de grond. Susan raakt een gevoelige snaar bij Sheila. In een poging om snel wat geld te verdienen, besluit Aaron koffie te verkopen op school. Maar dat loopt niet zoals gepland. Tyler probeert de relatie van zijn broer te saboteren.

DINSDAG 04 OKTOBER – AFLEVERING 7235

Aaron ontdekt dat Tyler de relatie van Mark en Paige probeert te ondermijnen. Hij waarschuwt hem daarmee te stoppen, maar kan Tyler zichzelf bedwingen? Bovendien krijgt Paige ook van Amber te horen dat haar relatie met Mark geen kans maakt. Josh en Nate hebben bewijsmateriaal gevonden tegen Paul, maar zal het genoeg zijn om hem te doen bekennen? Sonya wil Steph het voordeel van de twijfel geven, maar heeft het daar moeilijk mee.

WOENSDAG 05 OKTOBER – AFLEVERING 7236

Er daagt een oude bekende van Steph op, Belinda. Als ze er niet in slaagt om door te dringen tot Steph zelf, probeert ze het via Toadie. En dat valt niet in goede aarde bij Steph. Piper ontdekt dat Ben weer contact heeft met zijn ex-vriendin. Josh probeert een bekentenis los te krijgen van Paul, maar die heeft andere dingen aan zijn hoofd: het succesvolle protest van Susan en Brad tegen de sluiting van de school.

DONDERDAG 06 OKTOBER – AFLEVERING 7237

Terese komt aan op de school en ziet Brad en Lauren kussen. Wanneer ze de twee ermee wil confronteren, gaat het brandalarm en is iedereen plots in groot gevaar: Tyler en Paige zitten vast in de lift en de rookontwikkeling is enorm. Amber verschanst zich in een klaslokaal wanneer plots haar water breekt. Maar daar bevallen is geen optie. Brad wil te hulp schieten, maar komt voor een vreselijke keuze te staan…

VRIJDAG 07 OKTOBER – AFLEVERING 7238

De bewoners van Erinsborough proberen zich allemaal te redden uit de vreselijke schoolbrand en sommigen moeten daarbij hartverscheurende keuzes maken. Amber staat op bevallen, maar ze wordt beklemd door de enorme hoeveelheid rook. Brad redt Lauren en wil het brandende gebouw opnieuw in om ook Terese in veiligheid te brengen. Paige en Tyler zitten nog steeds vast in de lift en Mark schiet hen te hulp.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7229

Josh cijfert zich weg voor Amber en geeft haar ruimte, maar hij voelt zich toch wat uitgesloten. Piper wil niet naar de privéschool van Eden Hills. Dat is voor Brad een teken dat hij samen met Susan moet vechten voor het voortbestaan van Erinsborough High. Brad wil Terese zelf op de hoogte brengen van zijn relatie met Lauren, maar Lauren praat haar mond voorbij. Het wordt Terese te veel en wanneer Harold’s ten prooi valt aan vandalisme, wordt in haar richting gekeken.

AFLEVERING 7230

Karl en Daniel zijn het niet eens over hoe Off Air gerund moet worden. Daniel houdt het been stijf en deelt gratis koffie uit, maar hij wordt het slachtoffer van zijn eigen goedheid. Lauren wil het vandalisme in Harold’s niet aangeven bij de politie, wat Brad doet vermoeden dat ze Terese verdenkt. Terese is getuige van een intiem moment tussen Lauren en Brad en voelt zich eenzamer dan ooit. De Brennan-broers babysitten een dagje op Nell, wat bij Mark vadergevoelens opwekt.

AFLEVERING 7231

Steph wil zichzelf graag bewijzen op haar eerste werkdag in de garage, maar haar enthousiasme slaat al snel om als Kyle en Paul haar duidelijk komen maken dat haar aanwezigheid niet gewenst is. Wanneer Jimmy vermist geraakt, is Steph dan ook de hoofdverdachte. Amy worstelt met haar gevoelens voor Liam. Is hij te vertrouwen of niet? Daniel minimaliseert de aanval, maar zijn rothumeur doet vermoeden dat hij zijn geloof in de mensheid kwijt is.

AFLEVERING 7232

De pogingen van Susan en Brad om de school te redden, worden gesaboteerd door Sue Parker. Wanneer ze haar hiermee confronteren, geeft Sue toe dat ze niet van plan is hen te helpen. Amy zet een zoekactie op touw om de vermiste Jimmy te vinden. Liam moet bekennen dat hij mogelijk de aanleiding is en Amy ziet eindelijk zijn ware aard. Kyle vermoedt dan weer dat Steph achter de ontvoering van Jimmy zit.

AFLEVERING 7233

Amy probeert kalm te blijven tijdens de zoektocht naar Jimmy. Alle vingers wijzen in de richting van Steph, en hoewel ze voor zichzelf probeert op te komen, beseft ze dat de buren haar nog steeds wantrouwen. Paul neemt drastische maatregelen om zijn familie te beschermen. Piper voelt zich in de steek gelaten door haar familie en vraagt zich af waarom ze naar Erinsborough is gekomen.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Rebekah Elmaloglou als Terese Willis en Kate Kendall als Lauren Turner in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11