Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

17/10/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: beeld uit Neighbours.

MAANDAG 17 OKTOBER – AFLEVERING 7244

Amy en Kyle nemen Sonya en Tyler in vertrouwen over hun kus. Sonya is enthousiast, maar Tyler adviseert Kyle om Amy te vergeten door met andere vrouwen uit te gaan. Luistert Kyle naar zijn raad of begint hij toch iets met Amy? Er komt iemand naar voren die bekent de brand in de school te hebben aangestoken. Dat verhaal blijkt niet te kloppen, maar zo komt een andere misdaad aan het licht. Wanneer Steph denkt dat ze weer onterecht beschuldigd wordt van diefstal, stort ze in.

DINSDAG 18 OKTOBER – AFLEVERING 7245

Steph worstelt met haar zelfvertrouwen, maar wordt getroost door Amy, die haar eigen redenen heeft om gevoelig te zijn voor de problemen van Steph. Piper ontdekt dat haar gsm niet werd vernietigd in de brand. Bovendien heeft Susan de telefoon aan Imogen gegeven, waardoor Pipers geheim aan het licht dreigt te komen. Sheila voelt zich schuldig omdat ze Toadie aan zijn lot heeft overgelaten.

WOENSDAG 19 OKTOBER – AFLEVERING 7246

Brad voelt zich schuldig tegenover Terese en Lauren moedigt hem aan om wat tijd met haar door te brengen. Maar is dat wel een goed idee? Karl waarschuwt Sheila dat ze het wat rustig aan moet doen voor haar gezondheid, maar betrapt haar dan toch op zwaar labeur. Wat heeft ze te verbergen? Mark komt te weten dat Aaron misschien achter de schoolbrand zit. Zet hij zijn job op het spel om zijn broer te beschermen?

DONDERDAG 20 OKTOBER – AFLEVERING 7247

Tyler kan niet verkroppen dat Mark voor Aaron een oogje wilde dichtknijpen, maar voor hem destijds niet. Aaron is dan weer teleurgesteld dat Mark niet met hem wil investeren in het huis. Kunnen de broers het bijleggen? Brad geniet van het samenzijn met zijn kinderen, maar Lauren maakt zich zorgen over de bedoelingen van Terese. Steph beleeft een fijne avond met haar vrienden, maar dan duiken haar mentale problemen weer op.

VRIJDAG 21 OKTOBER – AFLEVERING 7248

Terese belandt weer in het ziekenhuis en Brad belooft dat hij voor haar zal zorgen. Paige en Lauren vertrouwen het zaakje niet. Belinda maakt zich zorgen over Steph, maar Steph verzekert haar dat alles prima gaat. Wanneer Belinda haar niet gelooft, verbreekt Steph het contact. Amy is jaloers op het geflikflooi van Kyle en Shay, en verzet haar gedachten met Tyler.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7239

Karl kan de families Turner en Willis goed nieuws brengen in verband met Amber, nieuws dat een nieuwe start zou kunnen betekenen voor de verhouding tussen Josh en Amber. De gemoederen laaien op tussen Terese en Lauren omwille van de keuze die Brad tijdens de brand heeft gemaakt. Nate licht Karl en Imogen in over de financiële situatie rond Off Air. Sheila nodigt Amy en Jimmy uit om mee in nummer 26 te komen wonen. Maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

AFLEVERING 7240

Kyle en Amy wonen onder hetzelfde dak, maar dat is niet naar de zin van Paul. Nu Daniel Off Air wil verlaten, vindt Aaron dat hij zijn excuses moet aanbieden aan Karl en financiële hulp moet zoeken bij Paul. Mark komt te weten dat tussen het puin na de brand een jerrycan met benzine is teruggevonden met het Fitzerald Motors-logo. Kyle vertelt dat hij en Nate Steph hebben zien ruziën met een onbekende vrouw op de dag van de brand.

AFLEVERING 7241

Nadat Aaron enkele e-mails van Paul heeft gelezen, wil hij hem een lesje leren. Nate probeert hem tegen te houden, maar het is te laat. Een confrontatie tussen Steph en Belinda neemt een verrassende wending. Toadie heeft alles gezien en krijgt een bekentenis los bij Steph. Lauren en Brad worstelen met hun schuldgevoelens na de brand. Imogen komt te weten welke hartverscheurende keuze haar vader heeft gemaakt.

AFLEVERING 7242

Steph vertelt Toadie de waarheid over haar relatie met Belinda. Belinda denkt dat er iets gaande is tussen Toadie en Steph. Lauren en Brad delen een klein moment van geluk, voor ze hun kinderen de waarheid vertellen. Piper is in shock en zoekt troost bij haar moeder. Paul panikeert wanneer hij de voorpagina van de krant ziet. Ondertussen zoeken Nate en Aaron naar nog meer bezwarend materiaal.

VRIJDAG 14 OKTOBER – AFLEVERING 7243

Daniel wil zijn oom de kans geven om de waarheid te vertellen, voor hij het bewijsmateriaal openbaar maakt. Zal Paul bekennen of stelt hij zijn neef nog maar eens teleur? Susan denkt dat het laatste uur van de school geslagen is, maar dan krijgt ze onverwacht bezoek. De relatie van Kyle en Amy staat op een laag pitje, maar tijdens de opruimwerken na de brand slaat de vonk toch weer over. Geven ze eindelijk toe aan hun gevoelens?

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: beeld uit Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11