Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

28/10/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Jenna Rosenow als Amber Turner en Harley Bonner als Josh Willis in Neighbours.

MAANDAG 31 OKTOBER – AFLEVERING 7254

Paul krijgt een onaangename verrassing op zijn penthouse. Aaron gaat op onderzoek uit en schrikt van het resultaat. Hij krijgt de kans om Paul uit te buiten, maar doet hij dat ook? Paige stort haar hart uit bij Tyler en besluit professionele hulp te zoeken. Mark is zijn broer dankbaar en Tyler slikt zijn jaloezie weg. Piper en Ben hebben geen andere keuze dan een slecht betaalde job te aanvaarden, maar dan slaat het noodlot toe.

DINSDAG 01 NOVEMBER – AFLEVERING 7255

Steph maakt zich zorgen over haar mentale gezondheid en neemt Toadie in vertrouwen. Samen proberen ze een oorzaak te vinden voor de dingen die ze hoort en ze doen een schokkende ontdekking. Nu Ben er slecht aan toe is, begint Piper te twijfelen aan hun plannen. Ze neemt contact op met Terese. Kunnen hun ouders hen zo traceren? De vonken tussen Kyle en Amy blijven overslaan, maar dat laat Shay niet zomaar gebeuren.

WOENSDAG 02 NOVEMBER – AFLEVERING 7256

Steph is ervan overtuigd dat Vanessa haar gek probeert te maken. Sonya en Lucas kiezen de kant van Vanessa, waardoor Steph dan toch weer aan zichzelf begint te twijfelen. Paul ontdekt dat Aaron een kopie heeft gemaakt van zijn harde schijf en vindt al snel een geschikte manier om hem te straffen. De families Kennedy en Willis trekken lessen uit wat er gebeurd is. Ook Lauren beseft dat ze haar gezin op de eerste plaats moet zetten en ze neemt een hartverscheurende beslissing.

DONDERDAG 03 NOVEMBER – AFLEVERING 7257

Aaron komt te weten wie Steph het leven zuur probeert te maken en wanneer hij hoort dat ze Erinsborough zal verlaten, weet hij niet of hij zich opgelucht of schuldig moet voelen. Vertelt hij Steph de waarheid voor ze vertrekt? Kyle en Amy groeien weer naar elkaar toe. Geven ze eindelijk toe aan hun gevoelens? Imogen en Terese weten niet wat ze moeten denken van de beslissing van Lauren.

VRIJDAG 04 NOVEMBER – AFLEVERING 7258

Sheila dwingt Amy en Kyle om na te denken over hun relatie. Ze komen tot een besluit, maar dan moet Shay nog op de hoogte gebracht worden. Josh en Amber komen naar huis met Matilda. Aanvankelijk loopt dat prima, maar dan neemt Josh een foute beslissing. Daniel geniet van het succes van zijn nieuwe carrière, maar Imogen weet niet wat ze moet denken van deze nieuwe versie van haar vriendje.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7249

Amy moet de gevolgen dragen van haar wilde avond met Tyler. Maar is er eigenlijk wel iets gebeurd? Ze kan in elk geval niet langer bij Kyle blijven wonen en moet Paul om een enorme gunst vragen. Maar dan doet ze een schokkende ontdekking. Paul schakelt Hilary in voor zijn plannen. Maar is dat wel een goed idee? Sheila doet te hard haar best om Toadie en Sonya te helpen en dat heeft desastreuze gevolgen.

AFLEVERING 7250

Karl doet Sheila inzien dat ze Toadie gewoon de waarheid moet vertellen. Dat zet ook Ben ertoe aan om iets te bekennen. Amy worstelt met wat ze weet over Paul. Moet ze naar de politie stappen of niet? Daniel moedigt Paul aan om zich dan maar zelf aan te geven. Maar dat loopt anders dan verwacht. Een videoboodschap van Chris en Lucy doet Nate twijfelen aan zijn relatie met Aaron.

AFLEVERING 7251

Piper bekent haar geheim aan Lauren, maar durft de gevolgen niet onder ogen te komen en besluit het op een lopen te zetten. Ook Ben heeft schrik voor de gevolgen van zijn daden en wanneer Piper hem over haar plannen vertelt, heeft hij weinig overtuiging nodig. Steph boekt vooruitgang met Sonya en zelfs Vanessa, maar krijgt dan een vreemd telefoontje.

AFLEVERING 7252

Nu zijn dochter vermist is, komt voor Brad zijn gezin op de eerste plaats. Hij besluit weer bij Terese te gaan wonen, iets wat Lauren met lede ogen aanziet. Ondertussen beseffen Piper en Ben dat het leven op de vlucht niet evident is. Vanessa’s twijfels en het onverwachte telefoontje doen Stephs zelfvertrouwen wankelen. Is ze de greep op de realiteit weer aan het verliezen?

AFLEVERING 7253

Steph begint aan alles te twijfelen. Wanneer een klant beweert dat Steph ongevraagd extra werk heeft geleverd, wordt het haar te veel. Maar vertelt die klant wel de waarheid? Door de verdwijning van Piper en Ben heeft Mark weinig aandacht voor Paige. Hij probeert het goed te maken. Daniel voelt zich schuldig en helpt Paul uit de nood.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Jenna Rosenow als Amber Turner en Harley Bonner als Josh Willis in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11