Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

04/11/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Stefan Dennis als Paul Robinson en Carla Bonner als Stephanie Scully in Neighbours.

MAANDAG 07 NOVEMBER – AFLEVERING 7259

Amber en Josh proberen te wennen aan hun nieuwe leven als ouders. Amber krijgt stilaan meer zelfvertrouwen, maar Josh vreest dat hij geen goede vader zal zijn. Paige denkt tot haar grote schrik dat ze zwanger is, en de reactie van Mark baart haar nog meer zorgen. Is hun relatie gedoemd om te mislukken? Paul neemt extreme maatregelen om te voorkomen dat Steph in de buurt kan komen van zijn kleinzoon.

DINSDAG 08 NOVEMBER – AFLEVERING 7260

Steph komt te weten dat Paul haar medicatie heeft omgewisseld, maar net als ze hem daarmee wil confronteren, slaat het noodlot toe. Doug arriveert in Erinsborough om kennis te maken met Matilda en om zijn familie weer op het juiste spoor te krijgen. Zo geeft hij Paige relatie-advies, maar dat heeft een onverwacht resultaat. Lauren krijgt slecht nieuws over Lou. Shay heeft een mysterieuze band met een van de inwone

WOENSDAG 09 NOVEMBER – AFLEVERING 7261

Slaagt Steph erin Paul te laten bekennen dat hij haar gek probeerde te maken? Lou komt aanzetten met een absurd smokkelverhaal, maar wanneer er een onguur type opdaagt, is Lauren geneigd hem toch maar te geloven. Amber moedigt Paige aan om Mark de waarheid te vertellen over haar twijfels, maar Mark begrijpt haar verkeerd. Doug doet Terese beseffen dat Brad niet de enige schuldige is voor het op de klippen lopen van haar huwelijk.

DONDERDAG 10 NOVEMBER – AFLEVERING 7262

Terese en Brad moeten een beslissing nemen over hun huwelijk. Doen ze nog een poging of zetten ze er een punt achter? Lauren moedigt Lou aan om naar de politie te stappen, maar hij heeft te veel schrik. Bovendien is de mysterieuze man niet zijn enige probleem: ook Sheila is razend op hem. Sonya probeert het goed te maken met Steph en neemt een impulsieve beslissing die ze zich misschien nog zal beklagen.

VRIJDAG 11 NOVEMBER – AFLEVERING 7263

De sterke band tussen Toadie en Steph doet Sonya al meteen twijfelen of het wel een goed idee was om Steph onderdak te bieden. Daniel probeert Nate te overtuigen om een van Pauls appartementen te kopen door hem valse beloftes te doen. Vertelt hij Nate de waarheid voor hij het contract ondertekent? Jimmy’s reactie heeft grote gevolgen voor de relatie van Kyle en Amy.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7254

Paul krijgt een onaangename verrassing op zijn penthouse. Aaron gaat op onderzoek uit en schrikt van het resultaat. Hij krijgt de kans om Paul uit te buiten, maar doet hij dat ook? Paige stort haar hart uit bij Tyler en besluit professionele hulp te zoeken. Mark is zijn broer dankbaar en Tyler slikt zijn jaloezie weg. Piper en Ben hebben geen andere keuze dan een slecht betaalde job te aanvaarden, maar dan slaat het noodlot toe.

AFLEVERING 7255

Steph maakt zich zorgen over haar mentale gezondheid en neemt Toadie in vertrouwen. Samen proberen ze een oorzaak te vinden voor de dingen die ze hoort en ze doen een schokkende ontdekking. Nu Ben er slecht aan toe is, begint Piper te twijfelen aan hun plannen. Ze neemt contact op met Terese. Kunnen hun ouders hen zo traceren? De vonken tussen Kyle en Amy blijven overslaan, maar dat laat Shay niet zomaar gebeuren.

AFLEVERING 7256

Steph is ervan overtuigd dat Vanessa haar gek probeert te maken. Sonya en Lucas kiezen de kant van Vanessa, waardoor Steph dan toch weer aan zichzelf begint te twijfelen. Paul ontdekt dat Aaron een kopie heeft gemaakt van zijn harde schijf en vindt al snel een geschikte manier om hem te straffen. De families Kennedy en Willis trekken lessen uit wat er gebeurd is. Ook Lauren beseft dat ze haar gezin op de eerste plaats moet zetten en ze neemt een hartverscheurende beslissing.

AFLEVERING 7257

Aaron komt te weten wie Steph het leven zuur probeert te maken en wanneer hij hoort dat ze Erinsborough zal verlaten, weet hij niet of hij zich opgelucht of schuldig moet voelen. Vertelt hij Steph de waarheid voor ze vertrekt? Kyle en Amy groeien weer naar elkaar toe. Geven ze eindelijk toe aan hun gevoelens? Imogen en Terese weten niet wat ze moeten denken van de beslissing van Lauren.

AFLEVERING 7258

Sheila dwingt Amy en Kyle om na te denken over hun relatie. Ze komen tot een besluit, maar dan moet Shay nog op de hoogte gebracht worden. Josh en Amber komen naar huis met Matilda. Aanvankelijk loopt dat prima, maar dan neemt Josh een foute beslissing. Daniel geniet van het succes van zijn nieuwe carrière, maar Imogen weet niet wat ze moet denken van deze nieuwe versie van haar vriendje.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Stefan Dennis als Paul Robinson en Carla Bonner als Stephanie Scully in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11