Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

21/11/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Ryan Moloney als Jarrod "Toadfish" Rebecchi in Neighbours.

MAANDAG 21 NOVEMBER – AFLEVERING 7269

Toadie en Steph gaan de confrontatie aan met Belinda, maar die bijt terug en bedreigt Toadie. Lou bedenkt een wel heel drastisch plan om van het drugskartel af te geraken, maar het loopt uit de hand door toedoen van Sheila. Komt Lou te weten wie zijn mysterieuze stalker is? Daniel denkt dat hij Paul er financieel bovenop heeft geholpen, maar dan komt Sue Parker met een schokkende onthulling.

DINSDAG 22 NOVEMBER – AFLEVERING 7270

Paul staat op het punt zijn hotel en zijn penthouse te verliezen en komt te weten wie verantwoordelijk is voor het lekken van de informatie. Kan Paul zichzelf nog uit deze situatie redden of vliegt hij de cel in? Het leven van Toadie ligt in handen van Belinda en hij is de enige die dat beseft. Paige wil de les niet gespeld worden door Mark en spreekt heimelijk af met Michelle.

WOENSDAG 23 NOVEMBER – AFLEVERING 7271

Wanneer Sonya ontdekt dat Belinda bij Toadie in de operatiezaal is, slaan bij haar de stoppen door. Zonder het te weten brengt ze het leven van haar echtgenoot in gevaar. Mark kan Paige niet vinden na hun ruzie en begint zich zorgen te maken. Heeft ze met Michelle afgesproken? Susan ontdekt dat Paul is ondergedoken in de Men’s Shed en informeert Terese.

DONDERDAG 24 NOVEMBER – AFLEVERING 7272

Terese maakt zich zorgen over haar toekomst bij Lassiters, maar dat blijkt niet nodig te zijn. Of toch? Paul worstelt met zijn vernederende situatie en probeert zo veel mogelijk tijd te spenderen met zijn kleinzoon. Shay neemt wraak op Kyle door zijn werk te saboteren. Sonya wacht in spanning het resultaat van Toadies operatie af. Heeft haar roekeloze gedrag gevolgen gehad? Paige doet een moedige poging om te ontsnappen aan haar ontvoerder.

VRIJDAG 25 NOVEMBER – AFLEVERING 7273

Na wat er met Paige gebeurd is, worden Brad, Lauren en Mark met hun grootste angsten geconfronteerd. Het wordt Mark te veel en hij stort zich op het onderzoek in plaats van bij Paige te blijven. Paige probeert Michelle te overtuigen om met Mark te praten. Brad worstelt met schuldgevoelens en het onvermogen om Lauren te troosten zoals hij dat zou willen doen. Paul is enthousiast over zijn nieuwe bedrijfje. Maar vindt hij het nodige kapitaal om het op te starten?

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7264

De sterke band tussen Toadie en Steph doet Sonya al meteen twijfelen of het wel een goed idee was om Steph onderdak te bieden. Daniel probeert Nate te overtuigen om een van Pauls appartementen te kopen door hem valse beloftes te doen. Vertelt hij Nate de waarheid voor hij het contract ondertekent? Jimmy’s reactie heeft grote gevolgen voor de relatie van Kyle en Amy.

AFLEVERING 7265

Imogen confronteert Daniel met zijn wanpraktijken, maar dat valt niet in goede aarde. Bovendien blijkt Paul in nog slechtere papieren te zitten dan eerst werd gedacht. Dit biedt wel een interessante mogelijkheid voor Sheila. Piper heeft schrik om naar school te gaan na haar poging tot brandstichting. Jimmy komt de waarheid over zijn vader te weten. Geeft hij nu zijn moeder en Kyle groen licht om een relatie te beginnen?

AFLEVERING 7266

Terese verliest haar geduld met Piper, maar heeft meteen spijt. Brad begrijpt haar en samen proberen ze Piper erbovenop te helpen. Amber heeft haar twijfels over Josh en aangemoedigd door Karl neemt ze een moeilijke beslissing. Paige ziet Michelle in Lassiters en brengt onmiddellijk Mark op de hoogte. Hij ziet er meteen een kans in om Dimato te pakken te krijgen. Paige weet echter niet of dat wel een goed idee is.

AFLEVERING 7267

Amber geeft Josh nog een kans om zichzelf te bewijzen, maar hij laat haar weer zitten. En dat voor een wel heel verdachte reden. Terese ontdekt dat Shay iets verbergt. Sheila waagt zich aan een B&B-avontuur en krijgt ook de mogelijkheid om haar huis te kopen. Maar de mogelijke verhuisplannen van Kyle dreigen roet in het eten te gooien.

VRIJDAG 18 NOVEMBER – AFLEVERING 7268

Amber weet niet of ze de job in Queensland moet aanvaarden en krijgt wijze raad van Amy, maar dan krijgt Josh lucht van Ambers plannen. Josh wil zijn grootvader beschermen door de schuld voor het ongeval op zich te nemen, maar dat is buiten Steph gerekend. Paige leert Michelle beter kennen en laat zich tegen beter weten in meeslepen door haar verhalen. Jimmy probeert Sheila en Kyle te verzoenen.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Ryan Moloney als Jarrod “Toadfish” Rebecchi in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11