Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

16/12/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Scott McGregor als Mark Brennan en Lilly Van Der Meer als Xanthe Canning.

MAANDAG 19 DECEMBER – AFLEVERING 7289

Paige schakelt de hulp in van Paul om zich uit haar penibele situatie te redden. Worden de twee onverwachte bondgenoten? Lauren twijfelt over haar relatie met Brad, net nu het de goede weg lijkt op te gaan met Terese. Maar Terese vindt ondertussen troost in de armen van niemand minder dan Paul. De revalidatie van Toadie gaat goed, maar hij heeft schrik om zijn vooruitgang aan vrienden en familie te tonen.

DINSDAG 20 DECEMBER – AFLEVERING 7290

Terese vindt wat er met Paul gebeurd is een vergissing, terwijl Paul denkt dat het het begin is van iets moois. En dat is niet de enige tegenslag die hij te verwerken krijgt. Daniel besluit in naam van Hillary met Imogen te onderhandelen over haar zaak, wat voor beiden een aangename ervaring blijkt te worden. Sonya en Aaron willen de sluiting van het gemeenschapshuis aanvechten. Wanneer Tim Collins geïnteresseerd blijkt te zijn in de zaak, gaan er bij Sonya terecht alarmbellen af.

WOENSDAG 21 DECEMBER – AFLEVERING 7291

Paul denkt dat hij zijn dieptepunt bereikt heeft, maar dan botst hij op zijn ex-vrouw Lyn, die hem meteen de les leest. Ook Steph is niet blij met de komst van haar moeder en de spanningen lopen al snel op. Xanthes poging om wat geld te verdienen, brengt haar in de problemen. Paul herinnert zich dat hij Lyn ooit een geschenk heeft gegeven dat nu mogelijk veel geld waard is. Kan hij het lospeuteren?

DONDERDAG 22 DECEMBER – AFLEVERING 7292

Paul probeert Lyn in zijn val te lokken, en even ziet het ernaar uit dat ze zal toehappen. Maar na een gesprek met Steph besluit ze hem een koekje van eigen deeg te geven. Xanthe probeert zich te settelen bij de Cannings, maar dat is tegen de zin van Kyle en hij maakt haar duidelijk dat ze niet gewenst is. Kunnen broer en zus het bijleggen? Sonya verzet zich tegen een beslissing van burgemeester Tim Collins en dat maakt een nieuwe roeping bij haar los.

VRIJDAG 23 DECEMBER – AFLEVERING 7293

Wanneer Steph hoort wat Paul van plan was met het geld van de aandelen – een verlieslatend motel weer winstgevend maken – overweegt ze om met hem in zee te gaan. Kan Lyn haar op andere gedachten brengen? De eerste schooldag van Xanthe en Piper loopt allesbehalve van een leien dakje, wat hun vriendschapsband nog sterker maakt. Paige dumpt de gestolen goederen, maar wordt betrapt door Mark. Ze verzint een smoesje, maar daardoor werkt ze zichzelf nog dieper in de problemen.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7284

Sonya zoekt toenadering tot Toadie. Steph ontvangt een filmpje van Philippa, de nieuwe vrouw van Max. Ze zoekt raad bij Toadie, maar die lijkt niet echt geïnteresseerd. De verhouding tussen Kyle en Amy wordt steeds grimmiger door het probleem met Bossy. Of kan het hen net dichter bij elkaar brengen? Aaron is hopeloos op zoek naar nieuws over Nate en trekt naar Susan en Karl. Weten zij waar hij uithangt?

AFLEVERING 7285

Een mysterieuze vrouw komt aan in Ramsay Street en zet algauw de boel op stelten. Imogen verzekert Mark dat alles in orde is met de vereffening van het huis. Maar dan doet ze een ongelukkige zet en loopt alles in het honderd. De verhouding tussen Toadie en Sonya neemt opnieuw een positieve wending. Maar Philippa, de nieuwe vrouw van Max, gooit nog steeds roet in het eten.

AFLEVERING 7286

Kyle en Sheila moeten bekomen van het nieuws dat Xanthe de dochter van Gary is. Voor Kyle is het extra pijnlijk en het snobistische gedrag van Xanthe zint hem helemaal niet. Een telefoontje met een van haar vrienden bevestigt zijn vermoedens. Imogen probeert Daniel te vergeten door op date te gaan met Tyler, maar dat vindt Piper dan weer niet fijn en ze confronteert Tyler met haar gevoelens.

AFLEVERING 7287

Tyler en Piper moeten de gevolgen dragen van hun kus. Ze moeten uit elkaars buurt blijven, maar dat zal niet makkelijk worden. De vriendschap tussen Paige en Michelle wordt hechter, en ook Tyler lijkt vatbaar te zijn voor haar wraakplan. Maar dan ontdekt Paul iets wat Paige kapot kan maken. De spanningen tussen Kyle en Xanthe lopen hoog op, maar Sheila maakt zich zorgen over haar kleindochter.

AFLEVERING 7288

Na een waarschuwing van Paul, gaat Paige naar het appartement van Michelle. Wat ze daar aantreft heeft immense gevolgen. Lauren probeert haar gebroken vriendschap met Terese te lijmen door haar te nomineren voor een award. Aanvaardt Terese dit gebaar? Brad wil Lauren terug, maar wat wil zij? Karl wint een overnachting in Lassiters en buit alle voordelen van de suite uit, zeer tegen de zin van Daniel.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Scott McGregor als Mark Brennan en Lilly Van Der Meer als Xanthe Canning (c) Channel ELEVEN / 11