Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

07/10/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Ryan Moloney als Jarrod 'Toadfish' Rebecchi en Carla Bonner als Stephanie Scully in Neighbours.

MAANDAG 10 OKTOBER – AFLEVERING 7239

Karl kan de families Turner en Willis goed nieuws brengen in verband met Amber, nieuws dat een nieuwe start zou kunnen betekenen voor de verhouding tussen Josh en Amber. De gemoederen laaien op tussen Terese en Lauren omwille van de keuze die Brad tijdens de brand heeft gemaakt. Nate licht Karl en Imogen in over de financiële situatie rond Off Air. Sheila nodigt Amy en Jimmy uit om mee in nummer 26 te komen wonen. Maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

DINSDAG 11 OKTOBER – AFLEVERING 7240

Kyle en Amy wonen onder hetzelfde dak, maar dat is niet naar de zin van Paul. Nu Daniel Off Air wil verlaten, vindt Aaron dat hij zijn excuses moet aanbieden aan Karl en financiële hulp moet zoeken bij Paul. Mark komt te weten dat tussen het puin na de brand een jerrycan met benzine is teruggevonden met het Fitzerald Motors-logo. Kyle vertelt dat hij en Nate Steph hebben zien ruziën met een onbekende vrouw op de dag van de brand.

WOENSDAG 12 OKTOBER – AFLEVERING 7241

Nadat Aaron enkele e-mails van Paul heeft gelezen, wil hij hem een lesje leren. Nate probeert hem tegen te houden, maar het is te laat. Een confrontatie tussen Steph en Belinda neemt een verrassende wending. Toadie heeft alles gezien en krijgt een bekentenis los bij Steph. Lauren en Brad worstelen met hun schuldgevoelens na de brand. Imogen komt te weten welke hartverscheurende keuze haar vader heeft gemaakt.

DONDERDAG 13 OKTOBER – AFLEVERING 7242

Steph vertelt Toadie de waarheid over haar relatie met Belinda. Belinda denkt dat er iets gaande is tussen Toadie en Steph. Lauren en Brad delen een klein moment van geluk, voor ze hun kinderen de waarheid vertellen. Piper is in shock en zoekt troost bij haar moeder. Paul panikeert wanneer hij de voorpagina van de krant ziet. Ondertussen zoeken Nate en Aaron naar nog meer bezwarend materiaal.

VRIJDAG 14 OKTOBER – AFLEVERING 7243

Daniel wil zijn oom de kans geven om de waarheid te vertellen, voor hij het bewijsmateriaal openbaar maakt. Zal Paul bekennen of stelt hij zijn neef nog maar eens teleur? Susan denkt dat het laatste uur van de school geslagen is, maar dan krijgt ze onverwacht bezoek. De relatie van Kyle en Amy staat op een laag pitje, maar tijdens de opruimwerken na de brand slaat de vonk toch weer over. Geven ze eindelijk toe aan hun gevoelens?

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7234

Terese en Brad nemen de tijd om met Piper te praten en slagen erin om tot haar door te dringen. Een opkikker voor Terese, maar wanneer Brad begint over de praktische kant van hun scheiding, belandt ze meteen weer met beide voeten op de grond. Susan raakt een gevoelige snaar bij Sheila. In een poging om snel wat geld te verdienen, besluit Aaron koffie te verkopen op school. Maar dat loopt niet zoals gepland. Tyler probeert de relatie van zijn broer te saboteren.

AFLEVERING 7235

Aaron ontdekt dat Tyler de relatie van Mark en Paige probeert te ondermijnen. Hij waarschuwt hem daarmee te stoppen, maar kan Tyler zichzelf bedwingen? Bovendien krijgt Paige ook van Amber te horen dat haar relatie met Mark geen kans maakt. Josh en Nate hebben bewijsmateriaal gevonden tegen Paul, maar zal het genoeg zijn om hem te doen bekennen? Sonya wil Steph het voordeel van de twijfel geven, maar heeft het daar moeilijk mee.

AFLEVERING 7236

Er daagt een oude bekende van Steph op, Belinda. Als ze er niet in slaagt om door te dringen tot Steph zelf, probeert ze het via Toadie. En dat valt niet in goede aarde bij Steph. Piper ontdekt dat Ben weer contact heeft met zijn ex-vriendin. Josh probeert een bekentenis los te krijgen van Paul, maar die heeft andere dingen aan zijn hoofd: het succesvolle protest van Susan en Brad tegen de sluiting van de school.

AFLEVERING 7237

Terese komt aan op de school en ziet Brad en Lauren kussen. Wanneer ze de twee ermee wil confronteren, gaat het brandalarm en is iedereen plots in groot gevaar: Tyler en Paige zitten vast in de lift en de rookontwikkeling is enorm. Amber verschanst zich in een klaslokaal wanneer plots haar water breekt. Maar daar bevallen is geen optie. Brad wil te hulp schieten, maar komt voor een vreselijke keuze te staan…

AFLEVERING 7238

De bewoners van Erinsborough proberen zich allemaal te redden uit de vreselijke schoolbrand en sommigen moeten daarbij hartverscheurende keuzes maken. Amber staat op bevallen, maar ze wordt beklemd door de enorme hoeveelheid rook. Brad redt Lauren en wil het brandende gebouw opnieuw in om ook Terese in veiligheid te brengen. Paige en Tyler zitten nog steeds vast in de lift en Mark schiet hen te hulp.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Ryan Moloney als Jarrod ‘Toadfish’ Rebecchi en Carla Bonner als Stephanie Scully in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11