Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

21/10/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Scott McGregor als Mark Brennan en Felix Mallard als Ben Kirk in Neighbours.

MAANDAG 24 OKTOBER – AFLEVERING 7249

Amy moet de gevolgen dragen van haar wilde avond met Tyler. Maar is er eigenlijk wel iets gebeurd? Ze kan in elk geval niet langer bij Kyle blijven wonen en moet Paul om een enorme gunst vragen. Maar dan doet ze een schokkende ontdekking. Paul schakelt Hilary in voor zijn plannen. Maar is dat wel een goed idee? Sheila doet te hard haar best om Toadie en Sonya te helpen en dat heeft desastreuze gevolgen.

DINSDAG 25 OKTOBER – AFLEVERING 7250

Karl doet Sheila inzien dat ze Toadie gewoon de waarheid moet vertellen. Dat zet ook Ben ertoe aan om iets te bekennen. Amy worstelt met wat ze weet over Paul. Moet ze naar de politie stappen of niet? Daniel moedigt Paul aan om zich dan maar zelf aan te geven. Maar dat loopt anders dan verwacht. Een videoboodschap van Chris en Lucy doet Nate twijfelen aan zijn relatie met Aaron.

WOENSDAG 26 OKTOBER – AFLEVERING 7251

Piper bekent haar geheim aan Lauren, maar durft de gevolgen niet onder ogen te komen en besluit het op een lopen te zetten. Ook Ben heeft schrik voor de gevolgen van zijn daden en wanneer Piper hem over haar plannen vertelt, heeft hij weinig overtuiging nodig. Steph boekt vooruitgang met Sonya en zelfs Vanessa, maar krijgt dan een vreemd telefoontje.

DONDERDAG 27 OKTOBER – AFLEVERING 7252

Nu zijn dochter vermist is, komt voor Brad zijn gezin op de eerste plaats. Hij besluit weer bij Terese te gaan wonen, iets wat Lauren met lede ogen aanziet. Ondertussen beseffen Piper en Ben dat het leven op de vlucht niet evident is. Vanessa’s twijfels en het onverwachte telefoontje doen Stephs zelfvertrouwen wankelen. Is ze de greep op de realiteit weer aan het verliezen?

VRIJDAG 28 OKTOBER – AFLEVERING 7253

Steph begint aan alles te twijfelen. Wanneer een klant beweert dat Steph ongevraagd extra werk heeft geleverd, wordt het haar te veel. Maar vertelt die klant wel de waarheid? Door de verdwijning van Piper en Ben heeft Mark weinig aandacht voor Paige. Hij probeert het goed te maken. Daniel voelt zich schuldig en helpt Paul uit de nood.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7244

Amy en Kyle nemen Sonya en Tyler in vertrouwen over hun kus. Sonya is enthousiast, maar Tyler adviseert Kyle om Amy te vergeten door met andere vrouwen uit te gaan. Luistert Kyle naar zijn raad of begint hij toch iets met Amy? Er komt iemand naar voren die bekent de brand in de school te hebben aangestoken. Dat verhaal blijkt niet te kloppen, maar zo komt een andere misdaad aan het licht. Wanneer Steph denkt dat ze weer onterecht beschuldigd wordt van diefstal, stort ze in.

AFLEVERING 7245

Steph worstelt met haar zelfvertrouwen, maar wordt getroost door Amy, die haar eigen redenen heeft om gevoelig te zijn voor de problemen van Steph. Piper ontdekt dat haar gsm niet werd vernietigd in de brand. Bovendien heeft Susan de telefoon aan Imogen gegeven, waardoor Pipers geheim aan het licht dreigt te komen. Sheila voelt zich schuldig omdat ze Toadie aan zijn lot heeft overgelaten.

AFLEVERING 7246

Brad voelt zich schuldig tegenover Terese en Lauren moedigt hem aan om wat tijd met haar door te brengen. Maar is dat wel een goed idee? Karl waarschuwt Sheila dat ze het wat rustig aan moet doen voor haar gezondheid, maar betrapt haar dan toch op zwaar labeur. Wat heeft ze te verbergen? Mark komt te weten dat Aaron misschien achter de schoolbrand zit. Zet hij zijn job op het spel om zijn broer te beschermen?

AFLEVERING 7247

Tyler kan niet verkroppen dat Mark voor Aaron een oogje wilde dichtknijpen, maar voor hem destijds niet. Aaron is dan weer teleurgesteld dat Mark niet met hem wil investeren in het huis. Kunnen de broers het bijleggen? Brad geniet van het samenzijn met zijn kinderen, maar Lauren maakt zich zorgen over de bedoelingen van Terese. Steph beleeft een fijne avond met haar vrienden, maar dan duiken haar mentale problemen weer op.

AFLEVERING 7248

Terese belandt weer in het ziekenhuis en Brad belooft dat hij voor haar zal zorgen. Paige en Lauren vertrouwen het zaakje niet. Belinda maakt zich zorgen over Steph, maar Steph verzekert haar dat alles prima gaat. Wanneer Belinda haar niet gelooft, verbreekt Steph het contact. Amy is jaloers op het geflikflooi van Kyle en Shay, en verzet haar gedachten met Tyler.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Scott McGregor als Mark Brennan en Felix Mallard als Ben Kirk in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11