Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

11/11/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Harley Bonner als Josh(ua) Willis in Neighbours.

MAANDAG 14 NOVEMBER – AFLEVERING 7264

De sterke band tussen Toadie en Steph doet Sonya al meteen twijfelen of het wel een goed idee was om Steph onderdak te bieden. Daniel probeert Nate te overtuigen om een van Pauls appartementen te kopen door hem valse beloftes te doen. Vertelt hij Nate de waarheid voor hij het contract ondertekent? Jimmy’s reactie heeft grote gevolgen voor de relatie van Kyle en Amy.

DINSDAG 15 NOVEMBER – AFLEVERING 7265

Imogen confronteert Daniel met zijn wanpraktijken, maar dat valt niet in goede aarde. Bovendien blijkt Paul in nog slechtere papieren te zitten dan eerst werd gedacht. Dit biedt wel een interessante mogelijkheid voor Sheila. Piper heeft schrik om naar school te gaan na haar poging tot brandstichting. Jimmy komt de waarheid over zijn vader te weten. Geeft hij nu zijn moeder en Kyle groen licht om een relatie te beginnen?

WOENSDAG 16 NOVEMBER – AFLEVERING 7266

Terese verliest haar geduld met Piper, maar heeft meteen spijt. Brad begrijpt haar en samen proberen ze Piper erbovenop te helpen. Amber heeft haar twijfels over Josh en aangemoedigd door Karl neemt ze een moeilijke beslissing. Paige ziet Michelle in Lassiters en brengt onmiddellijk Mark op de hoogte. Hij ziet er meteen een kans in om Dimato te pakken te krijgen. Paige weet echter niet of dat wel een goed idee is.

DONDERDAG 17 NOVEMBER – AFLEVERING 7267

Amber geeft Josh nog een kans om zichzelf te bewijzen, maar hij laat haar weer zitten. En dat voor een wel heel verdachte reden. Terese ontdekt dat Shay iets verbergt. Sheila waagt zich aan een B&B-avontuur en krijgt ook de mogelijkheid om haar huis te kopen. Maar de mogelijke verhuisplannen van Kyle dreigen roet in het eten te gooien.

VRIJDAG 18 NOVEMBER – AFLEVERING 7268

Amber weet niet of ze de job in Queensland moet aanvaarden en krijgt wijze raad van Amy, maar dan krijgt Josh lucht van Ambers plannen. Josh wil zijn grootvader beschermen door de schuld voor het ongeval op zich te nemen, maar dat is buiten Steph gerekend. Paige leert Michelle beter kennen en laat zich tegen beter weten in meeslepen door haar verhalen. Jimmy probeert Sheila en Kyle te verzoenen.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7259

Amber en Josh proberen te wennen aan hun nieuwe leven als ouders. Amber krijgt stilaan meer zelfvertrouwen, maar Josh vreest dat hij geen goede vader zal zijn. Paige denkt tot haar grote schrik dat ze zwanger is, en de reactie van Mark baart haar nog meer zorgen. Is hun relatie gedoemd om te mislukken? Paul neemt extreme maatregelen om te voorkomen dat Steph in de buurt kan komen van zijn kleinzoon.

AFLEVERING 7260

Steph komt te weten dat Paul haar medicatie heeft omgewisseld, maar net als ze hem daarmee wil confronteren, slaat het noodlot toe. Doug arriveert in Erinsborough om kennis te maken met Matilda en om zijn familie weer op het juiste spoor te krijgen. Zo geeft hij Paige relatie-advies, maar dat heeft een onverwacht resultaat. Lauren krijgt slecht nieuws over Lou. Shay heeft een mysterieuze band met een van de inwone

AFLEVERING 7261

Slaagt Steph erin Paul te laten bekennen dat hij haar gek probeerde te maken? Lou komt aanzetten met een absurd smokkelverhaal, maar wanneer er een onguur type opdaagt, is Lauren geneigd hem toch maar te geloven. Amber moedigt Paige aan om Mark de waarheid te vertellen over haar twijfels, maar Mark begrijpt haar verkeerd. Doug doet Terese beseffen dat Brad niet de enige schuldige is voor het op de klippen lopen van haar huwelijk.

AFLEVERING 7262

Terese en Brad moeten een beslissing nemen over hun huwelijk. Doen ze nog een poging of zetten ze er een punt achter? Lauren moedigt Lou aan om naar de politie te stappen, maar hij heeft te veel schrik. Bovendien is de mysterieuze man niet zijn enige probleem: ook Sheila is razend op hem. Sonya probeert het goed te maken met Steph en neemt een impulsieve beslissing die ze zich misschien nog zal beklagen.

AFLEVERING 7263

De sterke band tussen Toadie en Steph doet Sonya al meteen twijfelen of het wel een goed idee was om Steph onderdak te bieden. Daniel probeert Nate te overtuigen om een van Pauls appartementen te kopen door hem valse beloftes te doen. Vertelt hij Nate de waarheid voor hij het contract ondertekent? Jimmy’s reactie heeft grote gevolgen voor de relatie van Kyle en Amy.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Harley Bonner als Josh(ua) Willis in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11