Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

25/11/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Harley Bonner als Josh(ua) Willis in Neighbours.

MAANDAG 28 NOVEMBER – AFLEVERING 7274

Toadie en Sonya zijn nog niet bekomen van de operatie, of Belinda zorgt alweer voor problemen. Ze wil een nieuwe start met Steph, maar die ziet een relatie niet meer zitten. Belinda reageert haar woede af op Sonya. Paul vindt een investeerder uit onverwachte hoek en wordt meteen op de vingers getikt door Daniel. Josh neemt een belangrijke beslissing. Lou en Sheila bundelen hun krachten om Rochelle af te wimpelen.

DINSDAG 29 NOVEMBER – AFLEVERING 7275

Amber worstelt met de gevoelens van Josh en heeft liever niet dat hij met haar meegaat naar Queensland. Josh lijkt haar beslissing te aanvaarden, maar niks is minder waar. Sonya heeft het moeilijk met de waarschuwing van Belinda. Is er echt iets aan de hand tussen Toadie en Steph? Tyler en Piper groeien naar elkaar toe, maar dan maakt Tyler onbewust een fout die hij zich nog lang zal beklagen.

WOENSDAG 30 NOVEMBER – AFLEVERING 7276

Tyler en Piper leggen het bij en de chemie tussen de twee ontgaat ook Terese niet. Ze vreest echter dat Tyler een slechte invloed zal hebben op haar dochter. Amy vindt dat ze misbruik maakt van Kyle door hem in te schakelen voor haar eigen bedrijfje, maar Kyle stelt haar gerust. De plotse gezondheidsproblemen van Bossy brengen hen nog dichter bij elkaar. Daniel arriveert terug in Erinsborough, en hij is vastberaden om zijn leven nu anders aan te pakken. Maar past Imogen nog in zijn nieuwe plaatje?

DONDERDAG 01 DECEMBER – AFLEVERING 7277

Paige geniet van de aandacht die Mark haar geeft na haar ontvoering, maar de drang om Michelle te helpen is te groot. Tyler probeert Piper duidelijk te maken dat ze niet verliefd kan worden op hem, maar ze begrijpt de boodschap verkeerd. Daniel krijgt een nieuwe kans bij Lassiters, maar dat is niet naar de zin van Terese.

VRIJDAG 02 DECEMBER – AFLEVERING 7278

Sonya probeert Belinda en Steph dichter bij elkaar te brengen, maar dat heeft een averechts effect. Toadie krijgt een verrassende diagnose. Amy geniet van de samenwerking met haar vader, tot ze hoort wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft. Paige raakt steeds verder verstrikt in het web van Michelle.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7269

Toadie en Steph gaan de confrontatie aan met Belinda, maar die bijt terug en bedreigt Toadie. Lou bedenkt een wel heel drastisch plan om van het drugskartel af te geraken, maar het loopt uit de hand door toedoen van Sheila. Komt Lou te weten wie zijn mysterieuze stalker is? Daniel denkt dat hij Paul er financieel bovenop heeft geholpen, maar dan komt Sue Parker met een schokkende onthulling.

AFLEVERING 7270

Paul staat op het punt zijn hotel en zijn penthouse te verliezen en komt te weten wie verantwoordelijk is voor het lekken van de informatie. Kan Paul zichzelf nog uit deze situatie redden of vliegt hij de cel in? Het leven van Toadie ligt in handen van Belinda en hij is de enige die dat beseft. Paige wil de les niet gespeld worden door Mark en spreekt heimelijk af met Michelle.

AFLEVERING 7271

Wanneer Sonya ontdekt dat Belinda bij Toadie in de operatiezaal is, slaan bij haar de stoppen door. Zonder het te weten brengt ze het leven van haar echtgenoot in gevaar. Mark kan Paige niet vinden na hun ruzie en begint zich zorgen te maken. Heeft ze met Michelle afgesproken? Susan ontdekt dat Paul is ondergedoken in de Men’s Shed en informeert Terese.

AFLEVERING 7272

Terese maakt zich zorgen over haar toekomst bij Lassiters, maar dat blijkt niet nodig te zijn. Of toch? Paul worstelt met zijn vernederende situatie en probeert zo veel mogelijk tijd te spenderen met zijn kleinzoon. Shay neemt wraak op Kyle door zijn werk te saboteren. Sonya wacht in spanning het resultaat van Toadies operatie af. Heeft haar roekeloze gedrag gevolgen gehad? Paige doet een moedige poging om te ontsnappen aan haar ontvoerder.

AFLEVERING 7273

Na wat er met Paige gebeurd is, worden Brad, Lauren en Mark met hun grootste angsten geconfronteerd. Het wordt Mark te veel en hij stort zich op het onderzoek in plaats van bij Paige te blijven. Paige probeert Michelle te overtuigen om met Mark te praten. Brad worstelt met schuldgevoelens en het onvermogen om Lauren te troosten zoals hij dat zou willen doen. Paul is enthousiast over zijn nieuwe bedrijfje. Maar vindt hij het nodige kapitaal om het op te starten?

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Harley Bonner als Josh(ua) Willis in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11