Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

02/12/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: David Serafin als Dennis Dimato in Neighbours.

MAANDAG 05 DECEMBER – AFLEVERING 7279

Nu ook Amy weet wat hij heeft uitgespookt, heeft Paul niemand meer. Hij stuurt Jimmy weg, zonder te weten wat de gevolgen zijn. Sonya bekent Toadie wat ze gedaan heeft en hoopt op vergiffenis, maar na zijn nieuwe diagnose heeft Toadie daar geen oren naar. Lauren moedigt Brad aan om met Josh te praten over het vertrek van Amber en Matilda. Heeft hij een postnatale depressie?

DINSDAG 06 DECEMBER – AFLEVERING 7280

Bossy wordt naar het asiel gebracht vanwege haar agressieve gedrag. Kyle is er het hart van in, maar Amy heeft zo haar twijfels. Michelle slaagt erin Paige rond haar vinger te winden, maar dat is buiten Mark gerekend. Paige duikt onder, tot grote ergernis van Dimato. Die werkt zijn frustratie dan weer uit op Michelle en Nate. Kan Mark Dimato op tijd stoppen?

WOENSDAG 07 DECEMBER – AFLEVERING 7281

Steph organiseert een singlesavond. Ze is eerst twijfelachtig, maar dan komt Terese toch opdagen en ze brengt Imogen mee. Wanneer de twee Josh, Tyler en Brad op het feestje tegenkomen, wordt de situatie ietwat gênant. De vriendschap tussen Piper en Tyler wordt steeds inniger, maar wanneer Tyler besluit om naar de singlesavond te gaan, neemt Piper een impulsieve beslissing. Aaron zit in een lastig parket. De gewonde Dimato dreigt ermee naar de politie te stappen als Aaron hem niet helpt.

DONDERDAG 08 DECEMBER – AFLEVERING 7282

Nate is in shock wanneer hij de waarheid over Dimato hoort en neemt een ingrijpende beslissing. Piper en Tyler worden net niet kussend betrapt door Brad, maar voor Tyler blijft het hele gebeuren nazinderen. Daniel merkt dat Paul zijn verjaardags-e-card niet heeft geopend. Hij gaat naar Imogen, die hoopt dat er nog een toekomst is voor hen. Maar dan betrapt ze Daniel, terwijl die ongevraagd rondsnuffelt.

VRIJDAG 09 DECEMBER – AFLEVERING 7283

De beslissing rond de toekomst van Bossy wordt genomen. Kyle is er helemaal voor om Bossy terug naar huis te laten keren. Maar dan blijkt hij absoluut niet op dezelfde golflengte te zitten met Amy. Terese overtuigt Paul ervan om de verjaardags-e-card van Daniel te lezen, die op zijn beurt hoop het hart van Imogen terug te winnen. Maar denkt zij er ook zo over? Josh neemt poolshoogte bij Piper en Tyler.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7274

Toadie en Sonya zijn nog niet bekomen van de operatie, of Belinda zorgt alweer voor problemen. Ze wil een nieuwe start met Steph, maar die ziet een relatie niet meer zitten. Belinda reageert haar woede af op Sonya. Paul vindt een investeerder uit onverwachte hoek en wordt meteen op de vingers getikt door Daniel. Josh neemt een belangrijke beslissing. Lou en Sheila bundelen hun krachten om Rochelle af te wimpelen.

AFLEVERING 7275

Amber worstelt met de gevoelens van Josh en heeft liever niet dat hij met haar meegaat naar Queensland. Josh lijkt haar beslissing te aanvaarden, maar niks is minder waar. Sonya heeft het moeilijk met de waarschuwing van Belinda. Is er echt iets aan de hand tussen Toadie en Steph? Tyler en Piper groeien naar elkaar toe, maar dan maakt Tyler onbewust een fout die hij zich nog lang zal beklagen.

AFLEVERING 7276

Tyler en Piper leggen het bij en de chemie tussen de twee ontgaat ook Terese niet. Ze vreest echter dat Tyler een slechte invloed zal hebben op haar dochter. Amy vindt dat ze misbruik maakt van Kyle door hem in te schakelen voor haar eigen bedrijfje, maar Kyle stelt haar gerust. De plotse gezondheidsproblemen van Bossy brengen hen nog dichter bij elkaar. Daniel arriveert terug in Erinsborough, en hij is vastberaden om zijn leven nu anders aan te pakken. Maar past Imogen nog in zijn nieuwe plaatje?

AFLEVERING 7277

Paige geniet van de aandacht die Mark haar geeft na haar ontvoering, maar de drang om Michelle te helpen is te groot. Tyler probeert Piper duidelijk te maken dat ze niet verliefd kan worden op hem, maar ze begrijpt de boodschap verkeerd. Daniel krijgt een nieuwe kans bij Lassiters, maar dat is niet naar de zin van Terese.

AFLEVERING 7278

Sonya probeert Belinda en Steph dichter bij elkaar te brengen, maar dat heeft een averechts effect. Toadie krijgt een verrassende diagnose. Amy geniet van de samenwerking met haar vader, tot ze hoort wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft. Paige raakt steeds verder verstrikt in het web van Michelle.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: David Serafin als Dennis Dimato in Neighbours (c) Channel ELEVEN / 11