Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

09/12/2016

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Travis Burns als Tyler Brennan en Ariel Kaplan als Imogen Willis.

MAANDAG 12 DECEMBER – AFLEVERING 7284

Sonya zoekt toenadering tot Toadie. Steph ontvangt een filmpje van Philippa, de nieuwe vrouw van Max. Ze zoekt raad bij Toadie, maar die lijkt niet echt geïnteresseerd. De verhouding tussen Kyle en Amy wordt steeds grimmiger door het probleem met Bossy. Of kan het hen net dichter bij elkaar brengen? Aaron is hopeloos op zoek naar nieuws over Nate en trekt naar Susan en Karl. Weten zij waar hij uithangt?

DINSDAG 13 DECEMBER – AFLEVERING 7285

Een mysterieuze vrouw komt aan in Ramsay Street en zet algauw de boel op stelten. Imogen verzekert Mark dat alles in orde is met de vereffening van het huis. Maar dan doet ze een ongelukkige zet en loopt alles in het honderd. De verhouding tussen Toadie en Sonya neemt opnieuw een positieve wending. Maar Philippa, de nieuwe vrouw van Max, gooit nog steeds roet in het eten.

WOENSDAG 14 DECEMBER – AFLEVERING 7286

Kyle en Sheila moeten bekomen van het nieuws dat Xanthe de dochter van Gary is. Voor Kyle is het extra pijnlijk en het snobistische gedrag van Xanthe zint hem helemaal niet. Een telefoontje met een van haar vrienden bevestigt zijn vermoedens. Imogen probeert Daniel te vergeten door op date te gaan met Tyler, maar dat vindt Piper dan weer niet fijn en ze confronteert Tyler met haar gevoelens.

DONDERDAG 15 DECEMBER – AFLEVERING 7287

Tyler en Piper moeten de gevolgen dragen van hun kus. Ze moeten uit elkaars buurt blijven, maar dat zal niet makkelijk worden. De vriendschap tussen Paige en Michelle wordt hechter, en ook Tyler lijkt vatbaar te zijn voor haar wraakplan. Maar dan ontdekt Paul iets wat Paige kapot kan maken. De spanningen tussen Kyle en Xanthe lopen hoog op, maar Sheila maakt zich zorgen over haar kleindochter.

VRIJDAG 16 DECEMBER – AFLEVERING 7288

Na een waarschuwing van Paul, gaat Paige naar het appartement van Michelle. Wat ze daar aantreft heeft immense gevolgen. Lauren probeert haar gebroken vriendschap met Terese te lijmen door haar te nomineren voor een award. Aanvaardt Terese dit gebaar? Brad wil Lauren terug, maar wat wil zij? Karl wint een overnachting in Lassiters en buit alle voordelen van de suite uit, zeer tegen de zin van Daniel.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7279

Nu ook Amy weet wat hij heeft uitgespookt, heeft Paul niemand meer. Hij stuurt Jimmy weg, zonder te weten wat de gevolgen zijn. Sonya bekent Toadie wat ze gedaan heeft en hoopt op vergiffenis, maar na zijn nieuwe diagnose heeft Toadie daar geen oren naar. Lauren moedigt Brad aan om met Josh te praten over het vertrek van Amber en Matilda. Heeft hij een postnatale depressie?

AFLEVERING 7280

Bossy wordt naar het asiel gebracht vanwege haar agressieve gedrag. Kyle is er het hart van in, maar Amy heeft zo haar twijfels. Michelle slaagt erin Paige rond haar vinger te winden, maar dat is buiten Mark gerekend. Paige duikt onder, tot grote ergernis van Dimato. Die werkt zijn frustratie dan weer uit op Michelle en Nate. Kan Mark Dimato op tijd stoppen?

AFLEVERING 7281

Steph organiseert een singlesavond. Ze is eerst twijfelachtig, maar dan komt Terese toch opdagen en ze brengt Imogen mee. Wanneer de twee Josh, Tyler en Brad op het feestje tegenkomen, wordt de situatie ietwat gênant. De vriendschap tussen Piper en Tyler wordt steeds inniger, maar wanneer Tyler besluit om naar de singlesavond te gaan, neemt Piper een impulsieve beslissing. Aaron zit in een lastig parket. De gewonde Dimato dreigt ermee naar de politie te stappen als Aaron hem niet helpt.

AFLEVERING 7282

Nate is in shock wanneer hij de waarheid over Dimato hoort en neemt een ingrijpende beslissing. Piper en Tyler worden net niet kussend betrapt door Brad, maar voor Tyler blijft het hele gebeuren nazinderen. Daniel merkt dat Paul zijn verjaardags-e-card niet heeft geopend. Hij gaat naar Imogen, die hoopt dat er nog een toekomst is voor hen. Maar dan betrapt ze Daniel, terwijl die ongevraagd rondsnuffelt.

AFLEVERING 7283

De beslissing rond de toekomst van Bossy wordt genomen. Kyle is er helemaal voor om Bossy terug naar huis te laten keren. Maar dan blijkt hij absoluut niet op dezelfde golflengte te zitten met Amy. Terese overtuigt Paul ervan om de verjaardags-e-card van Daniel te lezen, die op zijn beurt hoop het hart van Imogen terug te winnen. Maar denkt zij er ook zo over? Josh neemt poolshoogte bij Piper en Tyler.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Travis Burns als Tyler Brennan en Ariel Kaplan als Imogen Willis (c) Channel ELEVEN / 11