Volgende week in ‘Buren’ / ‘Neighbours’ op Eén

24/02/2017

Op Eén kun je van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

Foto: Stefan Dennis als Paul Robinson.

MAANDAG 27 FEBRUARI – AFLEVERING 7337

De buren likken hun wonden na het drama in Lassiters. Susan betrapt Karl in een compromitterende situatie met niemand minder dan Sarah Beaumont. Sheila spelt Kyle de les over zijn misstap met Georgia, maar kan hij zijn relatie met Amy nog redden? Wanneer Piper hoort wat er is gebeurd, legt ze meteen de link met het bizarre gedrag van Chad. Alsof de familie Willis nog niet genoeg zorgen heeft, blijkt nu ook Doug vermist te zijn.

DINSDAG 28 FEBRUARI – AFLEVERING 7338

Brad vindt zijn vader terug en met hem meteen ook een verloren gewaande zoon. Maar de vreugde is van korte duur, wanneer de ramp een tweede dodelijk slachtoffer eist. Hoewel Susan vertrouwen heeft in Karl is ze toch niet gerust in de komst van Sarah. Imogen en Daniel nemen een emotionele beslissing. Paige ontfermt zich over haar anonieme weldoener. Nene geeft eindelijk toe dat ze professionele hulp nodig heeft.

WOENSDAG 01 MAART – AFLEVERING 7339

Na zijn zware verliezen klampt Brad zich wanhopig vast aan de hereniging met zijn zoon Ned. Lauren vertrouwt hem echter niet. Paul doet er alles aan om Terese te troosten en verklaart haar zelfs zijn liefde. Is hij oprecht, of heeft hij iets te verbergen? Sonya doet een schokkende ontdekking: Toadie bevindt zich nog onder het puin van Lassiters. Eist de dramatische explosie een derde dode?

DONDERDAG 02 MAART – AFLEVERING 7340

Kyle neemt een hartverscheurende beslissing die Amy en Jimmy verslagen achterlaat. Aaron ontdekt dat Nate terug is, maar wat doet hij in Erinsborough? Ook Toadie heeft iets te verbergen. Terese voelt zich schuldig over de explosie, maar Steph ontdekt dat Paul iets achterhoudt dat hem wel heel verdacht maakt. Xanthe en Ben vinden een zak vol geld in Pauls penthouse.

VRIJDAG 03 MAART – AFLEVERING 7341

Paul beseft dat iemand hem de explosie in de schoenen probeert te schuiven en schakelt Nene in voor een alibi. Steph heeft het moeilijk met het geheim dat ze voor Toadie moet bewaren. Paige is vastberaden de identiteit van haar mysterieuze redder te achterhalen en Tyler besluit haar te helpen.

VORIGE AFLEVERINGEN

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 7332

Lauren slaagt erin Piper tot rede te brengen, maar een confrontatie met haar ouders leidt mogelijk tot een drastische beslissing. Aaron confronteert Tom met zijn leugens. Kan hij hem tot een bekentenis dwingen? Nene vreest dat haar verpleegcarrière voorbij is, maar Jimmy heeft een verrassend plan om haar op te beuren.

AFLEVERING 7333

Tyler maakt zich ernstige zorgen over Piper, die het samen met Brodie op een lopen heeft gezet. Ondertussen heeft Tyler zelf haar twijfels over het plan, maar Brodie is niet van plan haar te laten gaan. Nene voelt zich aangetrokken tot Paul, tot grote ergernis van Amy. Steph heeft een zware fout gemaakt en moet kiezen tussen het motel en haar relatie met Mark.

AFLEVERING 7334

Tyler slaagt erin Piper heelhuids thuis te brengen. Terese zet Brodie op straat. De familie Willis lijkt van Brodie verlost te zijn, maar hij geeft zich niet zomaar gewonnen. Ben keert terug naar Ramsay Street, in de hoop met een schone lei te kunnen beginnen en steelt meteen het hart van Xanthe. Steph zet alles op het spel om haar relatie met Mark te redden.

AFLEVERING 7335

Xanthe heeft haar zinnen gezet op Ben, maar dat is tegen de zin van Karl en Susan. Amy maakt zich zorgen over haar relatie met Kyle. Zit hij met zijn gedachten bij Georgia? Josh voelt zich nutteloos en na wijze raad van Doug neemt hij een drastische beslissing. Paul kan niet verkroppen dat Lassiters een belangrijk evenement van hem heeft afgesnoept en doet er alles aan om het te saboteren.

AFLEVERING 7336

Een explosie in Lassiters heeft catastrofale gevolgen voor de buren. Josh en Daniel komen vast te zitten onder het puin en al snel blijkt dat een van hen het waarschijnlijk niet zal overleven. Kyle en Amy bespreken hun relatiecrisis in een vastgelopen lift, maar dan slaat ook bij hen het noodlot toe. Ook Paige is bij de talrijke slachtoffers. Paul realiseert zich dat deze ramp weleens zijn schuld zou kunnen zijn.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

LEES OOK

Ook Delta Goodrem keert tijdelijk terug naar Ramsay Street in Neighbours
Geliefd koppel keert (tijdelijk) terug naar Ramsay Street in Neighbours
Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

Foto: Stefan Dennis als Paul Robinson (c) Channel ELEVEN / 11