Volgende week in Home and Away op Vitaya

05/10/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Charlie Clausen (Zac) en Scott Lee (Hunter) in aflevering 6397 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 10 OKTOBER – AFLEVERING 6396

Kyle is gearresteerd. Ricky probeert hem om te praten omdat hij de schuld op zich neemt voor Isla. Kat geeft hem nog een laatste kans om alles op te biechten. Zac vertelt Leah eindelijk wat er gebeurd is in de gevangenis. Ricky wil het huwelijk vroeger vieren. Hunter voelt zich niet goed, maar organiseert toch een afspraakje op het strand voor Olivia.

DINSDAG 11 OKTOBER – AFLEVERING 6397

Leah is verrast door Zacs eerlijkheid, maar denkt nog steeds dat hij iets achterhoudt. Zac kan Hunters leven redden, maar blijft geplaagd door herinneringen uit de gevangenis. Skye vraagt surflessen aan VJ en beseft dat VJ gevoelens heeft voor Billie.

WOENSDAG 12 OKTOBER – AFLEVERING 6398

Zac weigert om nog te praten over zijn tijd in de gevangenis met Leah of Greg. Alf maakt zich klaar om Don Fisher te bezoeken voor enkele weken. VJ geeft toe dat hij iets voelt voor Billie en wil haar aandacht trekken. Hij vraagt hulp aan Skye, maar hun plan verloopt echter niet zoals verwacht. Ash probeert de breuk met Phoebe te verwerken door met andere meisjes uit te gaan.

DONDERDAG 13 OKTOBER – AFLEVERING 6399

Kat is woedend na Dylans beschuldigingen van Ash en ze geeft hem een berisping. Hij probeert zijn theorie over de garage uit te leggen aan Andy zelf. De bende probeert Matt uit zijn depressieve roes te krijgen. Maddy is het slachtoffer van online pestgedrag.

VRIJDAG 14 OKTOBER – AFLEVERING 6400

Kat kiest voor haar relatie met Dylan, waardoor haar carrière in het gedrang komt. Matt komt te weten dat Maddy last heeft van pesters en wil haar helpen. Phoebe wil zich over Ash zetten. Ricky is overstuur als ze te weten komt dat Kyle naar de gevangenis moet en haar huwelijk zal missen.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6391

Ash voelt zich schuldig na zijn dronken slippertje en probeert de identiteit van het mysterieuze meisje te achterhalen. Billie vindt dat hij alles moet opbiechten aan Phoebe. Hannah is gefrustreerd na haar instorting van de vorige avond. Chris probeert haar te kalmeren met een picknick, maar zijn idee draait averechts uit. Irene probeert de situatie op te lossen.

AFLEVERING 6392

Phoebe voelt zich bedrogen na de bekentenis van Ash. Dylan heeft een voorstel voor Kat. Door zijn problemen bij Angelo’s gaat Maddy op zoek naar een andere opleiding voor Matt.

AFLEVERING 6393

Matt is verheugd dat hij een opleiding mag volgen in de garage. Zijn vreugde is echter van korte duur wanneer Roo hem zegt dat hij gezocht wordt door de politie. Ash maakt zich zorgen om Kat, die opnieuw voor de charmes van Dylan valt. Isla neemt een drastische beslissing om haar voogdijprobleem op te lossen.

AFLEVERING 6394

Ricky is overweldigd door een enthousiaste Nate. Het regelen van hun huwelijk is meer werk dan ze had verwacht. Kyle vermoedt dat Isla iets van plan is. Er ontstaat spanning wanneer Lindsay aan Olivia vertelt dat zij met Hunter heeft afgesproken. Olivia besluit om Hunter niet te vergeven.

AFLEVERING 6395

Kyle probeert Isla op andere gedachten te brengen. Ricky en Nate zijn het niet eens over hun huwelijksfeest. Roo probeert hen te helpen. Skye ondervindt dat Hunter geen interesse heeft in Lindsay, omdat hij nog gevoelens heeft voor Olivia. Olivia confronteert Lindsay na een voorval met Hunter.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Charlie Clausen (Zac) en Scott Lee (Hunter) in aflevering 6397 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN