Volgende week in Home and Away op Vitaya

21/11/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Tessa De Josselin (Billie) en Matt Little (VJ) in aflevering 6428 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 21 NOVEMBER – AFLEVERING 6426

Maddy is nog steeds vermist en Matt vreest dat ze iets roekeloos zal doen. Tanya beschuldigt Roo ervan dat ze niet goed op Maddy heeft gelet. Nate vertelt Ricky over zijn mogelijke promotie.

DINSDAG 22 NOVEMBER – AFLEVERING 6427

Maddy raakt bewusteloos in een motelkamer door de infectie die ze heeft opgelopen. Tank wil zijn kant van het ongeval vertellen aan Skye, maar ze wilt niets meer met hem te maken hebben. Andy wil Josh en Evelyn de waarheid vertellen.

WOENSDAG 23 NOVEMBER – AFLEVERING 6428

Evelyn is woedend op Andy en valt hem aan. Skye en Tank groeien dichter naar elkaar. Leah ondekt dat VJ en Billie een relatie hebben.

DONDERDAG 24 NOVEMBER – AFLEVERING 6429

Roo voelt zich schuldig over de ontploffing. Phoebe en Dom hebben ruzie door Bella. En Kat wil wachten om een relatie te beginnen met Ash tot Phoebe op de hoogte is.

VRIJDAG 25 NOVEMBER – AFLEVERING 6430

Phoebe voelt zich bedrogen door Kat en Ash. Ricky ontdekt dat Nate liegt over een vergadering. Olivia vertelt een excuus aan Hunter om een geheim te kunnen verbergen.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6421

De groep neemt afscheid van Hannah en Oscar. Billie vertelt Phoebe over haar aanranding, maar vraagt haar dit geheim te houden. Zac ontdekt dat Tank verantwoordelijk is voor de ontploffing.

AFLEVERING 6422

Evelyn en Josh besluiten om stiekem te trouwen. Andy kan niet om met zijn schuldgevoelens. Billie geniet van haar afspraakje met VJ, tot ze terug denkt aan haar aanrading.

AFLEVERING 6423

Andy geeft zich aan bij de politie als schuldige voor de ontploffing, maar dat kan zijn schuldgevoel niet sussen. Chris kan zich niet over de dood van Hannah zetten. Phoebe vindt troost bij Dom.

AFLEVERING 6424

Phoebe ontdekt dat Dom een dochter heeft en wil haar ontmoeten. Matt wil Maddy bezoeken in het ziekhuis, maar Maddy stuurt hem steeds weg. Ricky spreekt in een therapiesessie over haar relatie met Nate.

AFLEVERING 6425

Roo overtuigt Matt dat hij moet vechten voor zijn relatie met Maddy. Het botst tussen Nate en Tori. John wil Chris opbeuren.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Tessa De Josselin (Billie) en Matt Little (VJ) in aflevering 6428 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN