Volgende week in Home and Away op Vitaya

23/11/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Isabella Giovinazzo (Phoebe) en Lindsay Farris (Dom) in aflevering 6432 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 28 NOVEMBER – AFLEVERING 6431

Phoebe probeert Ricky te overtuigen om te praten met Nate. Hunter en Chris willen Olivia helpen nadat ze ontdekken dat ze zichzelf weer snijdt. Dom en Phoebe gaan op zoek naar Bella.

DINSDAG 29 NOVEMBER – AFLEVERING 6432

Nate raakt van streek wanneer hij ontdekt dat Ricky al twijfels uitte over hun huwelijk. Kat en Ash verbergen zich nog steeds voor Phoebe. Billie maakt gebruik van haar relatie met VJ en vertelt Ash dat haar baby van VJ is.

WOENSDAG 30 NOVEMBER – AFLEVERING 6433

Ash confronteert VJ met het nieuws van Billie’s baby. Roo kan door haar schuldgevoelens niet meer slapen. Josh voelt zich ongemakkelijk omdat hij van Evie haar kant tegen Andy moet kiezen.

DONDERDAG 01 DECEMBER – AFLEVERING 6434

Nu Tank vrijgesproken is van al zijn aanklachten, wil hij afspreken met Skye. Maddy wilt niet verhuizen door Roo’s schuldgevoelens voor het ongeluk. Hierdoor is Tanya razend en klaagt Roo aan. Ondertussen vreest Matt dat hij niet kan zorgen voor Maddy.

VRIJDAG 02 DECEMBER – AFLEVERING 6435

Maddy maakt een beslissing over haar toekomst. Niet iedereen is even enthousiast over de relatie van Skye en Tank. Roo moet ondertussen omgaan met de rechtzaak die haar boven het hoofd hangt.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6426

Maddy is nog steeds vermist en Matt vreest dat ze iets roekeloos zal doen. Tanya beschuldigt Roo ervan dat ze niet goed op Maddy heeft gelet. Nate vertelt Ricky over zijn mogelijke promotie.

AFLEVERING 6427

Maddy raakt bewusteloos in een motelkamer door de infectie die ze heeft opgelopen. Tank wil zijn kant van het ongeval vertellen aan Skye, maar ze wilt niets meer met hem te maken hebben. Andy wil Josh en Evelyn de waarheid vertellen.

AFLEVERING 6428

Evelyn is woedend op Andy en valt hem aan. Skye en Tank groeien dichter naar elkaar. Leah ondekt dat VJ en Billie een relatie hebben.

AFLEVERING 6429

Roo voelt zich schuldig over de ontploffing. Phoebe en Dom hebben ruzie door Bella. En Kat wil wachten om een relatie te beginnen met Ash tot Phoebe op de hoogte is.

AFLEVERING 6430

Phoebe voelt zich bedrogen door Kat en Ash. Ricky ontdekt dat Nate liegt over een vergadering. Olivia vertelt een excuus aan Hunter om een geheim te kunnen verbergen.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Isabella Giovinazzo (Phoebe) en Lindsay Farris (Dom) in aflevering 6432 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN