Volgende week in Home and Away op Vitaya

30/11/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Kyle Pryor (Nate) en Bonnie Sveen (Ricky) in aflevering 6437 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 05 DECEMBER – AFLEVERING 6436

Nate is verbaasd dat Ricky huwelijkstherapie wil volgen, maar gaat toch akkoord met haar voorstel. Maddy wil naar de stad trekken, maar Matt twijfelt om mee te gaan. Tori heeft het moeilijk als er gewonden van een schietpartij worden binnengebracht.

DINSDAG 06 DECEMBER – AFLEVERING 6437

Evie en Josh schrikken wanneer ze ontdekken dat Maddy misschien voor altijd wil vertrekken. Roo houdt zich sterk, maar heeft het moeilijk met Maddy’s beslissing. Dom wordt verrast door een onverwacht bezoek.

WOENSDAG 07 DECEMBER – AFLEVERING 6438

Phoebe wil helderheid in haar relatie met Dom. Billie heeft een gewaagd plan om haar geheim voorgoed te verbergen. Alf maakt zich zorgen om Roo. Ze voelt zich zwak na Maddy’s plotse vertrek.

DONDERDAG 08 DECEMBER – AFLEVERING 6439

Leah denkt dat Billie en VJ niet klaar zijn om een kind te hebben en vraagt Billie om bij hen in te trekken. Skye en Tank willen de baai verlaten. Olivia voelt zich beter door haar therapiesessies.

VRIJDAG 09 DECEMBER – AFLEVERING 6440

Hunter maakt zich zorgen om Olivia’s reactie op het nieuws van Skye. Hij besluit haar te verrassen met een filmavondje. Kat zegt dat Josh de waarheid moet vertellen aan Evie. Nate besluit om naar een werkfeestje van Tori te gaan en plezier te maken.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6431

Phoebe probeert Ricky te overtuigen om te praten met Nate. Hunter en Chris willen Olivia helpen nadat ze ontdekken dat ze zichzelf weer snijdt. Dom en Phoebe gaan op zoek naar Bella.

AFLEVERING 6432

Nate raakt van streek wanneer hij ontdekt dat Ricky al twijfels uitte over hun huwelijk. Kat en Ash verbergen zich nog steeds voor Phoebe. Billie maakt gebruik van haar relatie met VJ en vertelt Ash dat haar baby van VJ is.

AFLEVERING 6433

Ash confronteert VJ met het nieuws van Billie’s baby. Roo kan door haar schuldgevoelens niet meer slapen. Josh voelt zich ongemakkelijk omdat hij van Evie haar kant tegen Andy moet kiezen.

AFLEVERING 6434

Nu Tank vrijgesproken is van al zijn aanklachten, wil hij afspreken met Skye. Maddy wilt niet verhuizen door Roo’s schuldgevoelens voor het ongeluk. Hierdoor is Tanya razend en klaagt Roo aan. Ondertussen vreest Matt dat hij niet kan zorgen voor Maddy.

AFLEVERING 6435

Maddy maakt een beslissing over haar toekomst. Niet iedereen is even enthousiast over de relatie van Skye en Tank. Roo moet ondertussen omgaan met de rechtzaak die haar boven het hoofd hangt.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Kyle Pryor (Nate) en Bonnie Sveen (Ricky) in aflevering 6437 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN