Volgende week in Home and Away op Vitaya

07/12/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: James Stewart (Justin) en George Mason (Ash) in aflevering 6442 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 12 DECEMBER – AFLEVERING 6441

Kat is nerveus omdat de zaak van Charlotte King opnieuw wordt geopend. Evelyn vraagt zich af waarom Josh zo afstandelijk is. Josh besluit om zijn schuld te bekennen. Ricky en Nate vrezen dat hun huwelijk voorbij is.

DINSDAG 13 DECEMBER – AFLEVERING 6442

Andy komt te weten dat zijn broer per ongeluk Charlotte heeft vermoord om hem te beschermen. Evelyn kan de bekentenis van Josh moeilijk vatten. Tori’s broers arriveren. Ricky twijfelt om de baai te verlaten met Brax en Casey.

WOENSDAG 14 DECEMBER – AFLEVERING 6443

Josh en Evie merken dat Andy zich heeft aangegeven bij de politie voor de moord op Charlotte. Kat is geshockeerd door de zaak en vertelt dat hij zich niet moet opofferen voor Josh. De buurt maakt kennis met de broers Morgan. Phoebe twijfelt aan haar relatie met Dom door de komst van Tess.

DONDERDAG 15 DECEMBER – AFLEVERING 6444

Phoebe ontmoet de andere Morgan-broers. Roo voelt zich beter na een week zonder medicatie, tot Matt vertelt dat hij weggaat. Olivia beledigt Billie tijdens een lunch. John ontdekt wat er met Skye is gebeurd.

VRIJDAG 16 DECEMBER – AFLEVERING 6445

Alf probeert Roo duidelijk te maken dat ze hulp nodig heeft. VJ wil dat Olivia haar verontschuldigingen aanbiedt bij Billie. Billie wil hem zijn vrijheid teruggeven, maar hij staat erop om hun relatie te laten werken. Olivia krijgt een vreemd bericht van Irene en besluit om haar op te zoeken.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6436

Nate is verbaasd dat Ricky huwelijkstherapie wil volgen, maar gaat toch akkoord met haar voorstel. Maddy wil naar de stad trekken, maar Matt twijfelt om mee te gaan. Tori heeft het moeilijk als er gewonden van een schietpartij worden binnengebracht.

AFLEVERING 6437

Evie en Josh schrikken wanneer ze ontdekken dat Maddy misschien voor altijd wil vertrekken. Roo houdt zich sterk, maar heeft het moeilijk met Maddy’s beslissing. Dom wordt verrast door een onverwacht bezoek.

AFLEVERING 6438

Phoebe wil helderheid in haar relatie met Dom. Billie heeft een gewaagd plan om haar geheim voorgoed te verbergen. Alf maakt zich zorgen om Roo. Ze voelt zich zwak na Maddy’s plotse vertrek.

AFLEVERING 6439

Leah denkt dat Billie en VJ niet klaar zijn om een kind te hebben en vraagt Billie om bij hen in te trekken. Skye en Tank willen de baai verlaten. Olivia voelt zich beter door haar therapiesessies.

AFLEVERING 6440

Hunter maakt zich zorgen om Olivia’s reactie op het nieuws van Skye. Hij besluit haar te verrassen met een filmavondje. Kat zegt dat Josh de waarheid moet vertellen aan Evie. Nate besluit om naar een werkfeestje van Tori te gaan en plezier te maken.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: James Stewart (Justin) en George Mason (Ash) in aflevering 6442 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN