Volgende week in Home and Away op Vitaya

14/12/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Kyle Pryor (Nate) in aflevering 6446 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 19 DECEMBER – AFLEVERING 6446

Nate is bedroefd door het vertrek van Ricky en focust zich op zijn werk. Tori probeert haar familie te overtuigen om te blijven. Ze besluit een baan te vinden voor haar broer Justin. Hunter heeft het moeilijk met de bekentenis van Andy, terwijl Olivia zich afvraagt waar Irene is.

DINSDAG 20 DECEMBER – AFLEVERING 6447

Justin heeft Alf kunnen redden, maar hij heeft nog hulp nodig. Nate is teleurgesteld wanneer roddels zijn vriendschap met Tori kunnen verpesten. Angelo’s krijgt hulp uit een onverwachte hoek. Het mysterie van de Mason-broers wordt alleen maar groter wanneer een ex van Mason opduikt.

WOENSDAG 21 DECEMBER – AFLEVERING 6448

Nate en Tori hebben Alf nog kunnen bijbrengen, maar zijn leven hangt aan een zijden draadje. Josh bezoekt Andy voor zijn vonnis. Hunter wilt wraak op Andy. Phoebe ontmoet Mason na een ruzie met zijn broers.

DONDERDAG 22 DECEMBER – AFLEVERING 6449

Ash realiseert zich dat Kat hem nog niet vergeven heeft voor zijn verraad. Billie raadt hem aan om zich te verontschuldigen. Ondertussen gaat Josh op kampeertrip met Evelyn en hoopt dat hun relatie zo terug normaal aanvoelt. Zac ontdekt dat Hunter aangehouden is in het politiebureau.

VRIJDAG 23 DECEMBER – AFLEVERING 6450

Josh wordt naar het politiebureau gebracht, waardoor Evie in paniek schiet. Olivia en Chris ontdekken dat Irene ontvoerd is. Zac praat met VJ over zijn studies.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6441

Kat is nerveus omdat de zaak van Charlotte King opnieuw wordt geopend. Evelyn vraagt zich af waarom Josh zo afstandelijk is. Josh besluit om zijn schuld te bekennen. Ricky en Nate vrezen dat hun huwelijk voorbij is.

AFLEVERING 6442

Andy komt te weten dat zijn broer per ongeluk Charlotte heeft vermoord om hem te beschermen. Evelyn kan de bekentenis van Josh moeilijk vatten. Tori’s broers arriveren. Ricky twijfelt om de baai te verlaten met Brax en Casey.

AFLEVERING 6443

Josh en Evie merken dat Andy zich heeft aangegeven bij de politie voor de moord op Charlotte. Kat is geshockeerd door de zaak en vertelt dat hij zich niet moet opofferen voor Josh. De buurt maakt kennis met de broers Morgan. Phoebe twijfelt aan haar relatie met Dom door de komst van Tess.

AFLEVERING 6444

Phoebe ontmoet de andere Morgan-broers. Roo voelt zich beter na een week zonder medicatie, tot Matt vertelt dat hij weggaat. Olivia beledigt Billie tijdens een lunch. John ontdekt wat er met Skye is gebeurd.

AFLEVERING 6445

Alf probeert Roo duidelijk te maken dat ze hulp nodig heeft. VJ wil dat Olivia haar verontschuldigingen aanbiedt bij Billie. Billie wil hem zijn vrijheid teruggeven, maar hij staat erop om hun relatie te laten werken. Olivia krijgt een vreemd bericht van Irene en besluit om haar op te zoeken.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Kyle Pryor (Nate) in aflevering 6446 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN