Volgende week in Home and Away op Vitaya

21/12/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Pia Miller (Kat) in aflevering 6452 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 26 DECEMBER – AFLEVERING 6451

Irene zit nog steeds gevangen bij haar ontvoerder. Olivia en Chris vragen aan Kat hoe ze haar het best kunnen opsporen. John stelt voor aan Roo om op Alf te letten zodat zij naar huis kan gaan. Ondertussen arriveert Marilyn om hem te bezoeken.

DINSDAG 27 DECEMBER – AFLEVERING 6452

Roo vraagt zich af of Alf verlamd zal blijven. Kat wilt Irene vinden, maar is geërgerd door Chris en Olivia die haar blijven om hulp vragen. Tori stelt aan Justin voor om Alf te gaan bezoeken. Marilyn en John merken dat ze veranderd zijn tijdens de periode dat ze weg was.

WOENSDAG 28 DECEMBER – AFLEVERING 6453

Tori is gefrusteerd dat Justin haar verboden heeft om vrienden te zijn met Nate. Ze klaagt bij Brody dat hun situatie ervoor zorgt dat ze nooit ergens lang kunnen blijven. Kat informeert Phoebe over Mick en zijn verleden. Andy geeft Kat wat raad bij zijn ondervraging.

DONDERDAG 29 DECEMBER – AFLEVERING 6454

Phoebe probeert Billie te overtuigen om openlijk te praten over haar verkrachting. Phoebe en de rest van het personeel van Angelo’s zijn geschokeerd wanneer ze ontdekken dat het restaurant is overgenomen door Brody. Josh is vrij op borg, maar voelt zich nog steeds schuldig door Andy. Hunter komt te weten of hij naar een jeugdinstelling moet.

VRIJDAG 30 DECEMBER – AFLEVERING 6455

Josh heeft een plan om zijn broer te redden uit de gevangenis. Hunter staat al op zijn eerste dag op de verkeerde voet bij de begeleidster van zijn taakstraf. De afstand tussen John en Marilyn lijkt groter en groter te worden.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6446

Nate is bedroefd door het vertrek van Ricky en focust zich op zijn werk. Tori probeert haar familie te overtuigen om te blijven. Ze besluit een baan te vinden voor haar broer Justin. Hunter heeft het moeilijk met de bekentenis van Andy, terwijl Olivia zich afvraagt waar Irene is.

AFLEVERING 6447

Justin heeft Alf kunnen redden, maar hij heeft nog hulp nodig. Nate is teleurgesteld wanneer roddels zijn vriendschap met Tori kunnen verpesten. Angelo’s krijgt hulp uit een onverwachte hoek. Het mysterie van de Mason-broers wordt alleen maar groter wanneer een ex van Mason opduikt.

AFLEVERING 6448

Nate en Tori hebben Alf nog kunnen bijbrengen, maar zijn leven hangt aan een zijden draadje. Josh bezoekt Andy voor zijn vonnis. Hunter wilt wraak op Andy. Phoebe ontmoet Mason na een ruzie met zijn broers.

AFLEVERING 6449

Ash realiseert zich dat Kat hem nog niet vergeven heeft voor zijn verraad. Billie raadt hem aan om zich te verontschuldigen. Ondertussen gaat Josh op kampeertrip met Evelyn en hoopt dat hun relatie zo terug normaal aanvoelt. Zac ontdekt dat Hunter aangehouden is in het politiebureau.

AFLEVERING 6450

Josh wordt naar het politiebureau gebracht, waardoor Evie in paniek schiet. Olivia en Chris ontdekken dat Irene ontvoerd is. Zac praat met VJ over zijn studies.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Pia Miller (Kat) in aflevering 6452 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN