Volgende week in Home and Away op Vitaya

22/02/2017

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Penny McNamee (Tori Morgan) en Duncan Stewart (Benedict Wall) in aflevering 6497 van Home and Away op Vitaya

MAANDAG 27 FEBRUARI – AFLEVERING 6496

Evelyn blijft roekeloos rijden met Mason in de auto. Ze gelooft nog steeds dat Oscar haar zal beschermen. Brody heeft nog steeds vreemde dromen over zijn moeder. Tori en Justin hebben twijfels bij hun relatieregels.

DINSDAG 28 FEBRUARI – AFLEVERING 6497

Chris redt Evelyn uit het water. Hopelijk kan ze nu afscheid nemen van Oscar. Tori en Duncan blazen wat leven in hun relatie. Kat raakt in de problemen tijdens haar eerste shift bij Salt.

WOENSDAG 01 MAART – AFLEVERING 6498

Het experiment van Zac en Leah lijkt te werken. Hunter en Olivia geven toe dat ze elkaar nog graag zien. Olivia laat Tabitha alles bekennen.

DONDERDAG 02 MAART – AFLEVERING 6499

Olivia vertelt Hunter dat ze niet samen kunnen zijn. Billie is helemaal gestresseerd en besluit de hulp van VJ te aanvaarden. Ellie vliegt uit op haar leerkracht, wat is er aan de hand?

VRIJDAG 03 MAART – AFLEVERING 6500

Matt ontdekt waarom Ellie zich slecht voelt. Alf en Duncan starten samen een nieuwe onderneming op. Tori wordt geconfronteerd met de waarheid over haar relatie met Duncan. Justin verzet zich tegen Decker.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6491

Nate probeert Brody te reanimeren. Zijn leven hangt aan een zijden draadje. Matt blijft vechten voor Ellie. Evelyn is er zeker van dat Oscar op zoek is naar haar.

AFLEVERING 6492

Justin confronteert Decker met zijn verraad. Billie maakt zich zorgen dat haar baby op de biologische vader zal lijken. Duncan wil Summer Bay verlaten.

AFLEVERING 6493

Kat en Phoebe gaan op een blind date. Leah, VJ en Billie discussiëren over het geslacht van de baby.

AFLEVERING 6494

Zac en Leah geraken in een sleur. Phoebe en Kat zijn niet zo blij met hun date. Oliva is geshockeerd als ze de leugens van Tabitha hoort. Chris heeft twijfels over Hannah.

AFLEVERING 6495

Zac en Leah ondernemen actie om hun huwelijk te redden. Evelyn is geobsedeerd door Oscar.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Penny McNamee (Tori Morgan) en Duncan Stewart (Benedict Wall) in aflevering 6497 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN