Volgende week in Home and Away op Vitaya

09/11/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Tessa De Josselin (Billie) en Matt Little (VJ) in aflevering 6422 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 14 NOVEMBER – AFLEVERING 6421

De groep neemt afscheid van Hannah en Oscar. Billie vertelt Phoebe over haar aanranding, maar vraagt haar dit geheim te houden. Zac ontdekt dat Tank verantwoordelijk is voor de ontploffing.

DINSDAG 15 NOVEMBER – AFLEVERING 6422

Evelyn en Josh besluiten om stiekem te trouwen. Andy kan niet om met zijn schuldgevoelens. Billie geniet van haar afspraakje met VJ, tot ze terug denkt aan haar aanrading.

WOENSDAG 16 NOVEMBER – AFLEVERING 6423

Andy geeft zich aan bij de politie als schuldige voor de ontploffing, maar dat kan zijn schuldgevoel niet sussen. Chris kan zich niet over de dood van Hannah zetten. Phoebe vindt troost bij Dom.

DONDERDAG 17 NOVEMBER – AFLEVERING 6424

Phoebe ontdekt dat Dom een dochter heeft en wil haar ontmoeten. Matt wil Maddy bezoeken in het ziekhuis, maar Maddy stuurt hem steeds weg. Ricky spreekt in een therapiesessie over haar relatie met Nate.

VRIJDAG 18 NOVEMBER – AFLEVERING 6425

Roo overtuigt Matt dat hij moet vechten voor zijn relatie met Maddy. Het botst tussen Nate en Tori. John wil Chris opbeuren.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6416

Na de explosie proberen Dom, Matt and Nate de slachtoffers te helpen. Een vreemdeling klopt aan bij Irene. Kat heropent het onderzoek naar de moord op Charlotte King.

AFLEVERING 6417

Evelyn en haar familie rouwen om de dood van Oscar. Andy voelt zich schuldig om wat er gebeurd is en besluit om Tank te helpen. Hannah probeert haar gedachten te verzetten door te werken

AFLEVERING 6418

Kat confronteert de moordenaar van Charlotte. Maddy heeft steeds meer pijn in haar arm waardoor Tori haar nog eens onderzoekt. Evelyn is in shock.

AFLEVERING 6419

Chris voelt zich verloren na het nieuws van Hannah. Roo probeert Maddy te overtuigen om haar arm te laten opereren. Andy kan niet overweg met zijn schuldgevoelens.

AFLEVERING 6420

Dylan gijzelt Ash om Kat te lokken. Tank vertelt Skye dat hij verantwoordelijk is voor de explosie op het benefietevent. John en Olivia maken zich zorgen om Irene.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Tessa De Josselin (Billie) en Matt Little (VJ) in aflevering 6422 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN