Volgende week in Home and Away op Vitaya

28/09/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Pia Miller (Kat) en Cameron Stewart (Emerson) in aflevering 6395 van Home and Away op Vitaya

MAANDAG 03 OKTOBER – AFLEVERING 6391

Ash voelt zich schuldig na zijn dronken slippertje en probeert de identiteit van het mysterieuze meisje te achterhalen. Billie vindt dat hij alles moet opbiechten aan Phoebe. Hannah is gefrustreerd na haar instorting van de vorige avond. Chris probeert haar te kalmeren met een picknick, maar zijn idee draait averechts uit. Irene probeert de situatie op te lossen.

DINSDAG 04 OKTOBER – AFLEVERING 6392

Phoebe voelt zich bedrogen na de bekentenis van Ash. Dylan heeft een voorstel voor Kat. Door zijn problemen bij Angelo’s gaat Maddy op zoek naar een andere opleiding voor Matt.

WOENSDAG 05 OKTOBER – AFLEVERING 6393

Matt is verheugd dat hij een opleiding mag volgen in de garage. Zijn vreugde is echter van korte duur wanneer Roo hem zegt dat hij gezocht wordt door de politie. Ash maakt zich zorgen om Kat, die opnieuw voor de charmes van Dylan valt. Isla neemt een drastische beslissing om haar voogdijprobleem op te lossen.

DONDERDAG 06 OKTOBER – AFLEVERING 6394

Ricky is overweldigd door een enthousiaste Nate. Het regelen van hun huwelijk is meer werk dan ze had verwacht. Kyle vermoedt dat Isla iets van plan is. Er ontstaat spanning wanneer Lindsay aan Olivia vertelt dat zij met Hunter heeft afgesproken. Olivia besluit om Hunter niet te vergeven.

VRIJDAG 07 OKTOBER – AFLEVERING 6395

Kyle probeert Isla op andere gedachten te brengen. Ricky en Nate zijn het niet eens over hun huwelijksfeest. Roo probeert hen te helpen. Skye ondervindt dat Hunter geen interesse heeft in Lindsay, omdat hij nog gevoelens heeft voor Olivia. Olivia confronteert Lindsay na een voorval met Hunter.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6386

Hannah wordt ontslagen uit het ziekenhuis. Wanneer ze thuiskomt, is ze ontroerd door de verrassingen die Oscar voor haar voorzien heeft. Chris probeert Hannah zoveel mogelijk bij te staan tijdens haar herstel, maar heeft niet door dat hij haar verstikt door zijn voortdurende aanwezigheid. Olivia is helemaal van de kaart door de kus tussen Hunter en Lindsay. Hunter probeert het goed te maken, maar Olivia wil hem nog niet onder ogen komen. Irene legt zich eindelijk neer bij het feit dat Claire niet haar dochter is.

AFLEVERING 6387

Zac wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Leah en Alf proberen hem een warm welkom te geven, maar Leah heeft het gevoel dat Zac nog iets verbergt. Skye probeert Olivia te troosten en stelt voor om samen een dag door te brengen, zodat ze haar gedachten kan verzetten. Tijdens een strandfeest zorgt Lindsay alweer voor de nodige chaos door een suggestieve foto van Olivia te verspreiden via het internet.

AFLEVERING 6388

Roo komt erachter dat Matt zijn studie aan de universiteit heeft stopgezet. Ze probeert op hem in te praten. Leah ontdekt dat Zac een lichamelijke kwetsuur heeft en is meteen op haar hoede. Ze vermoedt dat hij opnieuw op het verkeerde pad is beland, maar na een gesprek met hem komt de waarheid naar boven. Na een nacht doorwerken, groeien Kat en Dylan dichter naar elkaar toe. Nadat een sekstape van Charlotte en Matt wordt gelekt, wordt Matt plots de nummer één moordverdachte.

AFLEVERING 6389

Matt wordt opnieuw verhoord door de politie over de moord op Charlotte. Iedereen is druk in de weer met het evenement voor Hannah. Phoebe is boos wanneer Ash niet komt opdagen. Phoebe vraagt of Maddy, die zelf kanker heeft overwonnen, een speech wil geven om de avond te openen.Kyle ontdekt eindelijk waar hij Isla kan vinden.

AFLEVERING 6390

Ash ontmoet een oude vriend uit de gevangenis en maakt een verkeerde beslissing. Kyle heeft Isla gevonden en probeert haar ervan te overtuigen om haar kinderen terug naar huis te sturen. Hannah barst uit tijdens het evenement.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Pia Miller (Kat) en Cameron Stewart (Emerson) in aflevering 6395 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN