Volgende week in Home and Away op Vitaya

17/10/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Reece Milne (Tank) en Philippa Northeast (Evelyn) in aflevering 6403 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 17 OKTOBER – AFLEVERING 6401

Kat begint te twijfelen aan haar relatie met Dylan. Na waarschuwingen van Hannah, doorzoekt ze zijn computer en telefoon en vindt ze enkele verdachte foto’s. Evie probeert Maddy en Matts gedachten te verzetten door hen mee uit te nemen. Tank zit in de problemen in de gevangenis en Greg vraagt hulp aan Zac.

DINSDAG 18 OKTOBER – AFLEVERING 6402

Evie laat haar tattoo verwijderen om komaf te maken met haar verleden. Tank wordt naar het ziekenhuis gebracht met een messteek. Zac voelt zich schuldig omdat hij hem niet heeft geholpen. VJ gebruikt Skye om Billie jaloers te maken.

WOENSDAG 19 OKTOBER – AFLEVERING 6403

Hunter en Olivia zijn dolverliefd, maar tijdens hun date kan Olivia de moed niet vinden om iets op te biechten. Zac wilt Tank helpen door voor hem te getuigen, maar dat kan alleen met goedkeuring van zijn familie. Tijdens het plannen van hun huwelijk ontstaan er opnieuw spanningen tussen Ricky en Nate.

DONDERDAG 20 OKTOBER – AFLEVERING 6404

Ricky is overstuur na de ruzie met Nate en zit met gemengde gevoelens na een berichtje van Brax. Phoebe organiseert een vrijgezellenfeest voor Ricky en Nate. Olivia panikeert wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is. Skye en Irene proberen haar te kalmeren. Kat kan haar twijfels over Dylan niet langer verbergen.

VRIJDAG 21 OKTOBER – AFLEVERING 6405

Kyle is verrast door een voorstel van Isla. Ricky realiseert zich van wie ze echt houdt na een discussie met Nate. Kat heeft steeds minder vertrouwen in Dylan en twijfelt of hij wel echt veranderd is.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6396

Kyle is gearresteerd. Ricky probeert hem om te praten omdat hij de schuld op zich neemt voor Isla. Kat geeft hem nog een laatste kans om alles op te biechten. Zac vertelt Leah eindelijk wat er gebeurd is in de gevangenis. Ricky wil het huwelijk vroeger vieren. Hunter voelt zich niet goed, maar organiseert toch een afspraakje op het strand voor Olivia.

AFLEVERING 6397

Leah is verrast door Zacs eerlijkheid, maar denkt nog steeds dat hij iets achterhoudt. Zac kan Hunters leven redden, maar blijft geplaagd door herinneringen uit de gevangenis. Skye vraagt surflessen aan VJ en beseft dat VJ gevoelens heeft voor Billie.

AFLEVERING 6398

Zac weigert om nog te praten over zijn tijd in de gevangenis met Leah of Greg. Alf maakt zich klaar om Don Fisher te bezoeken voor enkele weken. VJ geeft toe dat hij iets voelt voor Billie en wil haar aandacht trekken. Hij vraagt hulp aan Skye, maar hun plan verloopt echter niet zoals verwacht. Ash probeert de breuk met Phoebe te verwerken door met andere meisjes uit te gaan.

AFLEVERING 6399

Kat is woedend na Dylans beschuldigingen van Ash en ze geeft hem een berisping. Hij probeert zijn theorie over de garage uit te leggen aan Andy zelf. De bende probeert Matt uit zijn depressieve roes te krijgen. Maddy is het slachtoffer van online pestgedrag.

AFLEVERING 6400

Kat kiest voor haar relatie met Dylan, waardoor haar carrière in het gedrang komt. Matt komt te weten dat Maddy last heeft van pesters en wil haar helpen. Phoebe wil zich over Ash zetten. Ricky is overstuur als ze te weten komt dat Kyle naar de gevangenis moet en haar huwelijk zal missen.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Reece Milne (Tank) en Philippa Northeast (Evelyn) in aflevering 6403 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN