Volgende week in Home and Away op Vitaya

19/10/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Kyle Pryor (Nate) en Charlie Clausen (Zac) in aflevering 6406 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 17 OKTOBER – AFLEVERING 6406

Wanneer Ricky maar niet opdaagt op haar huwelijk, vreest Nate dat hij gedumpt wordt aan het altaar. Ash geeft Dylan een waarschuwing tijdens de receptie.

DINSDAG 18 OKTOBER – AFLEVERING 6407

Kyle weigert over Isla te vertellen bij zijn rechtzaak. Kat vraagt Ash om hulp om Dylan uit haar leven te krijgen.

WOENSDAG 19 OKTOBER – AFLEVERING 6408

Kat gaat samen met Ash naar de politie om Dylan aan te geven, maar dit zorgt enkel voor wraakgevoelens bij Dylan. Olivia vertelt Hunter dat ze zwanger is.

DONDERDAG 20 OKTOBER – AFLEVERING 6409

Zac krijgt gemengde reacties wanneer hij vertelt dat Tank voorwaardelijk vrijkomt. Skye helpt een vreemdeling die instort bij het lopen. Olivia maakt een besluit over haar zwangerschap.

VRIJDAG 21 OKTOBER – AFLEVERING 6410

Sky leert op het feestje wie Wayne echt is. Olivia moet omgaan met de beslissing die ze gemaakt heeft

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6401

Kat begint te twijfelen aan haar relatie met Dylan. Na waarschuwingen van Hannah, doorzoekt ze zijn computer en telefoon en vindt ze enkele verdachte foto’s. Evie probeert Maddy en Matts gedachten te verzetten door hen mee uit te nemen. Tank zit in de problemen in de gevangenis en Greg vraagt hulp aan Zac.

AFLEVERING 6402

Evie laat haar tattoo verwijderen om komaf te maken met haar verleden. Tank wordt naar het ziekenhuis gebracht met een messteek. Zac voelt zich schuldig omdat hij hem niet heeft geholpen. VJ gebruikt Skye om Billie jaloers te maken.

AFLEVERING 6403

Hunter en Olivia zijn dolverliefd, maar tijdens hun date kan Olivia de moed niet vinden om iets op te biechten. Zac wilt Tank helpen door voor hem te getuigen, maar dat kan alleen met goedkeuring van zijn familie. Tijdens het plannen van hun huwelijk ontstaan er opnieuw spanningen tussen Ricky en Nate.

AFLEVERING 6404

Ricky is overstuur na de ruzie met Nate en zit met gemengde gevoelens na een berichtje van Brax. Phoebe organiseert een vrijgezellenfeest voor Ricky en Nate. Olivia panikeert wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is. Skye en Irene proberen haar te kalmeren. Kat kan haar twijfels over Dylan niet langer verbergen.

AFLEVERING 6405

Kyle is verrast door een voorstel van Isla. Ricky realiseert zich van wie ze echt houdt na een discussie met Nate. Kat heeft steeds minder vertrouwen in Dylan en twijfelt of hij wel echt veranderd is.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Kyle Pryor (Nate) en Charlie Clausen (Zac) in aflevering 6406 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN