Volgende week in Home and Away op Vitaya

02/11/2016

Elke weekdag kun je om 19.20 uur kijken naar de Australische reeks ‘Home and Away’ op Vitaya. Hier bij down-under.be blikken we elke week vooruit naar de gebeurtenissen in Summer Bay.

Foto: Georgie Parker (Roo) in aflevering 6416 van Home and Away op Vitaya.

MAANDAG 07 NOVEMBER – AFLEVERING 6416

Na de explosie proberen Dom, Matt and Nate de slachtoffers te helpen. Een vreemdeling klopt aan bij Irene. Kat heropent het onderzoek naar de moord op Charlotte King.

DINSDAG 08 NOVEMBER – AFLEVERING 6417

Evelyn en haar familie rouwen om de dood van Oscar. Andy voelt zich schuldig om wat er gebeurd is en besluit om Tank te helpen. Hannah probeert haar gedachten te verzetten door te werken

WOENSDAG 09 NOVEMBER – AFLEVERING 6418

Kat confronteert de moordenaar van Charlotte. Maddy heeft steeds meer pijn in haar arm waardoor Tori haar nog eens onderzoekt. Evelyn is in shock.

DONDERDAG 10 NOVEMBER – AFLEVERING 6419

Chris voelt zich verloren na het nieuws van Hannah. Roo probeert Maddy te overtuigen om haar arm te laten opereren. Andy kan niet overweg met zijn schuldgevoelens.

VRIJDAG 11 NOVEMBER – AFLEVERING 6420

Dylan gijzelt Ash om Kat te lokken. Tank vertelt Skye dat hij verantwoordelijk is voor de explosie op het benefietevent. John en Olivia maken zich zorgen om Irene.

VORIGE AFLEVERINGEN VAN HOME AND AWAY

We geven ook nog even een overzicht van de gebeurtenissen in de vorige afleveringen.

AFLEVERING 6411

Olivia voelt zich nog zwak na de ingreep. Irene steunt haar, maar Hunter weet niet hoe hij haar kan helpen. VJ ziet hoe Skye en Tank naar elkaar toegroeien en waarschuwt haar. Kat zoekt hulp om Dylan te laten schorsen.

AFLEVERING 6412

Skye vertelt Evelyn dat Tank veranderd is, maar Evelyn vreest dat hij haar zo manipuleert. Ash staat nog een nacht langer op uitkijk voor Kat. Olivia gedraagt zich afstandelijk.

AFLEVERING 6413

Kat en Ash spreken af dat hun kus iets eenmaligs is, ondanks hun gevoelens voor elkaar. Billie wordt aangevallen in de sportzaal. De eerste huwelijksweken van Nate en Ricky verlopen niet zonder problemen.

AFLEVERING 6414

Billie vindt de moed niet om haar aanval te melden. Nate en Ricky proberen hun huwelijksproblemen op te lossen. Door een dubbele boeking moet Roo haar benefietavond op een andere locatie organiseren.

AFLEVERING 6415

Roo vraagt aan iedereen hulp om haar inzamelactie te laten slagen. De spanning tussen Nate en Ricky blijft groeien. Olivia’s geheim komt uit. Andy probeert Tank te stoppen om naar de benefietavond te gaan, maar dat heeft nare gevolgen.

LEES OOK

Home and Away neemt zomerstop bij Vitaya
Home and Away krijgt vaste stek bij Vitaya
‘Home and Away’-actrice Emily Symons is bevallen
Home and Away neemt zomerstop bij VTM
Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin
Naam dochtertje Home and Away-actrice Kate Ritchie is bekend
Home and Away-actrice Kate Ritchie is bevallen

Foto: Georgie Parker (Roo) in aflevering 6416 van Home and Away op Vitaya (c) MEDIALAAN