Voormalige Home and Away-actrice Tessa James heeft de ziekte van Hodgkin

21/09/2014

De 23-jarige Australische actrice Tessa James, die drieëneenhalf jaar de rol vertolkte van Nicole Franklin in Home and Away, heeft de ziekte van Hogdkin.

Archieffoto: Home And Away (seizoen 21, aflevering 5103) - Tessa James (Nicole Franklin) en Christian Clark (Penn Graham)

Het is de Australische krant Daily Telegraph die het slechte nieuws bevestigd heeft gekregen.

In een officiële verklaring laten Tessa James en haar echtgenoot Nate Myles weten dat Tessa teruggekeerd is naar de Gold Coast. Ze zal de komende maanden behandeld worden met chemotherapie. Tessa en James bedanken iedereen voor hun lieve reacties en vragen om met rust gelaten te worden tijdens deze moeilijke tijden.’

HOME AND AWAY

Tessa James vertolkte gedurende drieëneenhalf jaar – van 2008 tot 2011 – de rol van Nicole Franklin in de Australische soap Home and Away. Na die periode verliet ze de reeks omdat er interesse was vanuit de VS. Ze verbleef trouwens in Los Angeles toen de diagnose gesteld werd.

HUWELIJK

In januari 2010 verloofde ze zich met National Rugby League-speler Nate Myles en ondertussen zijn ze al een tweetal jaar getrouwd.

NEIGHBOURS

De eerste televisiesol van Tessa James was trouwens in die andere Australische reeks, Neighbours. In die soap vertolkte ze heel kort de rol van Anne Baxter.

DELTA GOODREM

De Australische zangeres Delta Goodrem heeft de ziekte trouwens in het verleden ook overwonnen. Zij kreeg de diagnose toen ze amper 18 was en aan de top stond in de Australische muziekbusiness. Goodrem is ondertussen 29 en onderging een zeer zware behandeling, maar overwon de ziekte.

BEKIJK HOME AND AWAY ONLINE

>> KLIK HIER EN BEKIJK ‘HOME AND AWAY’ ONLINE

Archieffoto: Home And Away (seizoen 21, aflevering 5103) – Tessa James (Nicole Franklin) en Christian Clark (Penn Graham) (c) MEDIALAAN