Voormalige Neighbours-actrice Stephanie McIntosh is zwanger

23/09/2014

De 28-jarige Stephanie McIntosh is zwanger van een dochtertje. De actrice vertolkte gedurende zo’n 500 afleveringen de rol van Sky Mangel in de soap Neighbours.

Archieffoto: Stephanie McIntosh als Sky Mangel in Neighbours.

In april 2007 stapte ze uit de reeks om aan een zangcarrière te werken. Nadien verhuisde ze naar Los Angeles en kwam de focus opnieuw te liggen op het acteren.

Volgens Australische media is Stephanie McIntosh ondertussen zo’n 7 maanden zwanger, maar is ze erin geslaagd om dat nieuws verborgen te houden voor de media. Het is blijkbaar allemaal erg snel gegaan, want Stephanie zou nog maar sinds begin dit jaar samen zijn met Pete Hieatt. Die werkt als landschapsarchitect.

In een interview met Confidential heeft ze verteld dat de zwangerschap niet bepaald vlekkeloos is verlopen: ‘Nu gaat alles goed, maar de eerste vijfeneenhalve maand waren behoorlijk zwaar. Ik had last van uitdroging, hoofdpijn en misselijkheid. Noem het maar op, en ik had het’, aldus Stephanie in het interview.

Ze is onlangs nog 10 dagen op bezoek geweest bij haar familie in Melbourne. Daar hadden haar zussen Katherine en Olivia een babyshower georganiseerd.

Op professioneel vlak heeft ze net de opnames van de pilootaflevering voor de tv-reeks ‘Contingency’ afgewerkt.

DEZE WEEK IN ‘NEIGHBOURS

Op Eén kun je elke weekdag om 17.35 uur kijken naar Buren, oftewel Neighbours. Dit mag je de komende dagen verwachten in deze Australische reeks over het dagelijkse leven in Ramsay Street in Erinsborough.

DINSDAG 23 SEPTEMBER 2014 – AFLEVERING 6793

Bailey gaat Gemma opzoeken, met alle risico’s van dien. Sonya neemt Jacob in bescherming. Georgia wil de hele situatie met Gemma achter zich laten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

WOENSDAG 24 SEPTEMBER 2014 – AFLEVERING 6794

Gemma gaat de confrontatie aan met Georgia; Kate kan niet langer haar liefde voor Kyle ontkennen. Sonya beseft dat Jacob bijzondere gevoelens heeft voor haar. Teresa krijgt te horen dat Paul Lassiters heeft verkocht aan de Quill Hotel Group.

DONDERDAG 25 SEPTEMBER 2014 – AFLEVERING 6795

Georgia stelt Kyle voor de keuze: zij of Kate. Pauls poging om van Terese af te geraken mislukt. Toadie blijft op zijn hoede voor Jacob. Callum en Josie worden eindelijk terug herenigd.

VRIJDAG 26 SEPTEMBER 2014 – AFLEVERING 6796

Kyle worstelt met zijn gevoelens voor Kate. Door het succes van Joshua voelt Amber zich aan de kant geschoven. Terese is nog steeds van streek door wat Paul haar wou aandoen.

NEIGHBOURS OP DVD

Krijg je niet genoeg van Neighbours? Dan kun je een drietal DVD’s in huis halen.

KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: DEFINING MOMENTS’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 1’ TE KOPEN VIA BOL.COM
KLIK HIER OM ‘NEIGHBOURS: THE ICONIC EPISODES VOLUME 2’ TE KOPEN VIA BOL.COM

Archieffoto: Stephanie McIntosh als Sky Mangel in Neighbours. (c) VRT / Granada