Werkzaamheden aan nieuwe Qantas International Premium Lounge in Brisbane gaan van start

08/06/2016

Luchtvaartmaatschappij Qantas wil de reiservaring van de reizigers op de luchthaven van Brisbane verhogen. Daarom starten ze zeer binnenkort met de bouw van de gloednieuwe Qantas International Premium Lounge.

Werkzaamheden aan nieuwe Qantas International Premium Lounge in Brisbane gaan van start.

Op dit moment beschikt de luchthaven nog over twee lounges, en die worden gecombineerd tot een International Premium Lounge. Als alles volgens plan verloopt, zullen de eerste passagiers al in oktober gebruik kunnen maken van de nieuwe lounge.

De lounge wordt opgetrokken op dezelfde manier als de lounges in Hong Kong en Singapore. Die lounges vielen eerder trouwens al in de prijzen.

Voor het interieur laten ze zich inspireren op de natuurlijke schoonheid van deelstaat Queensland. De passagiers zullen over 25% meer ruimte beschikken om te relaxen, te werken en te eten. De menu’s in de lounge worden samengesteld door Qantas Chef Neil Perry die daarbij rekening houdt met de seizoenen. Daarnaast kun je cocktails bestellen en is er natuurlijk ook volop koffie te verkrijgen.

Philip Capps, Head of Customer Product and Service Development bij Qantas, zei dat de investering zou zorgen voor een nieuwe mijlpaal voor reizigers vanuit de hoofdstad van deelstaat Queensland: ‘De nieuwe Brisbane International Premium Lounge toont aan dat we blijven investeren om de volledige reisroute van de passagiers comfortabeler te maken. Brisbane en Queensland in het algemeen is één van onze belangrijkste markten. Vorig jaar hebben we rechtstreekse vluchten opgestart richting Tokio, en meer vliegroutes ingepland naar Nieuw-Zeeland.’

LEES OOK

Qantas steekt hun piloten in het nieuw
Qantas is de veiligste luchtvaartmaatschappij
Qantas Domestic Business Lounge opent de deuren in Perth
Qantas bestelt 8 Boeing 787-9 Dreamliners
Qantas voert aantal internationale vluchten flink op
Qantas vliegt voortaan 2x per dag richting Japan
Qantas vliegt opnieuw tussen Sydney en de Sunshine Coast
Qantas neemt je mee naar het Great Barrier Reef
Meer keuze en grotere maaltijden bij Qantas
Qantas viert verjaardag kangoeroe-logo met retro uitvoering
Qantas breidt lounge capaciteit in Perth verder uit

PRAKTISCHE INFORMATIE

Meer informatie kun je vinden via qantas.com.au

Foto (c) Qantas

>> KLIK HIER EN BEKIJK EEN UITGEBREID FOTOVERSLAG VIA ONZE FACEBOOK-PAGINA